RSS Flöde

I Lugna Trygga Hund-Sverige…./erviluca

Postat den

 

…tycks allt vara Livsfarligt!

Huvva!

När jag tipsar hundägare om att ha halsband på hunden med en liten bricka på, där det står hundens namn och ägarens telefonnummer….”Nej nej nej! Livsfarligt!”:

1) Hunden kan fastna med halsbandet i Något, och dööööö.

2) Om någon hundnappar hunden så VET den namnet på hunden från början och då….DA DA DA DAAAAAA! (Man kan sälja hunden och så kan man kalla hunden vid dens namn och alla tror att man är ägaren och bla bla bla).

dog with gun

3) Man ska inte ha hundar lösa över huvud taget så därför rymmer dom inte och då behöver man inte ha ett halsband med namnbricka. Det är nämligen FARLIGT (med tio alternativ) att ha hunden lös – både för den och för människor och andra hundar. Och för allt annat.

Pust!

Cartoon Sick Kitty

Och hundar är numera FARLIGA, för allt och alla. Hundar får inte träffa varandra nuförtiden för då kan dom hugga tänderna i varandra, ELLER bli smittade av alla farliga smittor som våra hundar har (NOT!).

Allt kring hundar har liksom blivit Svårt och Farligt.

Vad dom ska äta är det också olika farlighetsgrader på. Man ska helst ge dom torrfoder och bara ett märke och det ska innehålla ”bla bla bla” grejer för annars händer jättefarliga saker (med hunden). Jag, som ger mina hundar OLIKA hundmatsorter med OLIKA innehåll varje gång, och DESSUTOM blandar deras hundmat med VANLIG människo-mat, borde förmodligen anmälas till allehanda Djurskyddsföreningar mm.

Vilse i skogen 2013-08-10 063

Att mina hundar mår jättebra, och har gjort alla dom år jag haft hundar, spelar mindre roll, och att ”alla andras” hundar lider av allehanda allergier, har ont i magen, kräks och har diareer stup i kvarten har inte med saken att göra.

Ibland dricker Fiona ur vattenpölar, utan att jag stoppar henne. DA DA DA DAAAAAA! Jag borde fängslas och tillbringa resten av mitt liv i en håla under Världens Högsta Berg.

Att Fiona har en Stålmannenmage och mår bra, spelar ingen roll. Att hon faktiskt tål allt. Till och med hästbajs och harbajs! Och hon har aldrig diareer.

OCH om hon fick – för Dom Andra –  skulle hon få nosa på ALLA hundar. ALLA! ”Erviluca: Gå raka vägen till Fängelse – UTAN att passera GÅ.”

Men det får hon inte. För i Sverige är Hundar satta i Varsin Karantän – var och en för sej – och man umgås bara med Andra Hundar som har Friskhetsintyg, samt så ska man ha känt Hundens Familj i evigheters evighet. Amen.

Lära känna nya?? TOK! Det går ju inte. Det. Är. Farligt.

Eller så är det inte så i hela Sverige, utan bara i Åkersberga.
Jag har ju inte varit i Hela Sverige med mina hundar.

Fifaan vad jag blir trött på alla REGLER som finns omkring allt som har med hundar att göra nuförtiden. Och fifaan vad trött jag är på alla tjuriga kärringar (och ibland gubbar, men faktiskt oftast KÄRRINGAR) – både hundägare och icke hundägare.

Fifaan!

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Men skönt! Där är jag likadan med mina hundar..med maten. De äter olika alltid, köper det som är billigt eller ser spännande ut. Kan bli Magnussons ena gången och Icas bas nästa.
  Lidls hundmatburkar mm…Haha tack för att du är som du är som jag 😉

  Gilla

  Svara
 2. Oförtrutet..heter det tror jag 🙂
  O såklart jag gör, du är ju så rolig att läsa!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: