RSS Flöde

Vem är jag? 4 (erviluca)

Postat den

Han Solo and Leia Engagement Ring

Jag är av normal-längd, tycker jag, och en utav medelpunkterna i gänget. Jag är den som visar kärlek på olika sätt – jag bär kärleksbevis på mej. Jag är liten och nätt och håller alltid ihop med dom andra. Mej lämnar man aldrig ensam och jag lämnar heller aldrig dom andra. Jag tycker om att vara nära mina närmaste och vill egentligen aldrig lämna dom. Om dom böjer sej, följer jag med. Om dom står upp så är jag också med. Jag är kärlek, och tycker om närhet.

När dom andra rockar, gömmer jag mej. Jag gillar inte rock.

Vem är jag?

 

 

 

Ringfingret

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: