RSS Flöde

Vem är jag? 5 (erviluca)

Postat den

 Jyoti Amge (World's Smallest Girl) - 1ft 11in

Jag är minst. Alltid minst. Jag tycker mest om den som står närmast – hen som bär på kärlekstecken. För övrigt tycker jag nog att jag är ganska viktigt, men inte lika viktig som viktigpetter i mitten eller hens kompis. För jag kan hålla mej lite utanför här på kanten. Jag kan styra lite över min närmaste, och det är kul. Om jag böjer mej måste hen följa med. Hen bara är sådan, och det kan jag retas med.

Ibland hänger jag med kompisarna som jag står längst ifrån på rock-konsert. Då diggar vi till max!

Rock On Sign Wall Art Wall Decal

Wohoooo!

Vem är jag?

 

 

 

 

Lillfingret!

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: