RSS Flöde

Uj uj uj! /erviluca

Postat den

 

Plötsligt, sob ed blixt fråd klar hibbel, dudrar värsta förkyldigged id. Täppt däsa, odt i halsed och sed kob hostad. Jag sdydter bej så att hela hjärdad kobber ut. Sob tur är sparar jag ed lited bit av hjärdad i ett glas….

Jag fyller på bed alla böjliga bedicidska grejer, såsob Acetylbiddeduj, Betadoladderaj och Libbyrajbidderoj, och så startar processed att fixa ed dy hjärda. Ded ska jag sedad suga upp gedob däsad. Återkobber ob det gick.

Brain in a Jar, Hand Blown Glass Miniature, Anatomically Correct Brain

Udder tided blir det kodstiga idlägg; Tänk på att jag bara har ed lited lited del av hjärdad kvar.

”AAAAAAAAAAAAAAAAAATJO!!!”

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Stackars dig! Var rädd om hjärnan! Kommer man på att man håller PÅ att bli förkyld så kan echinaforce hjälpa. Hälsokost. Många nu, trots den varma sommaren….

  Gilla

  Svara
  • Jag brukar köra med Esberitox, för det hjälper faktiskt, men denna gång stod jag och stirrade på asken på apoteket en stund, och sen tänkte jag: ”Äsch! Jag tar förkylningen rakt av, bah!” och så köpte jag ingen medicin…. 😛

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: