RSS Flöde

Om att vi är överallt – iallafall jag – och om att flyga ut /erviluca

Postat den

image

Vi = jag och hundarna.

Vi är i centrala Åkersberga, i Skärgårdsstad, i Borlänge, Falun, Österfärnebo, Sala och Hofors! Vi åker runt som tättingar, fast vi sover inte överallt – det gör vi bara på natten och då i bara VISSA sängar på VISSA ställen. Men hej och hå – från att ha bott i ETT hem ”alltid” (i alla fall i Fionas liv), till att bo på ”en massa olika” ställen, och från att ha varit HEMMA eller ute på promenad, är vi lite här och där och överallt tar vi oss med La bilia´!

Meine bilia fantastico! (tysk-italienska, för dom som inte fattar)

Just nu är vi i Skärgårdsstad. Snart ska vi åka till Farsta. Där ska vi fira Äldste sonen som fyllde 32 år förra veckan. 32 år är ju en ”jaha-ålder”, som man bara firar ”litegrann”, så vi ska fira med tårta och kakor, tror jag. Hos honom.

Hos mej är det ostädat och rörigt. Det bor två nyblivna vuxna där, som ännu inte försörjer sej själva, och som inte känner riktigt Ansvar för sitt boende än. Såna där som inte klivit över på Vuxensidan än – på riktigt!

Det gör man inte förrän man försörjer sej själv och bor i egen lägenhet. Egentligen kanske man inte gör det PÅ RIKTIGT förrän man försörjer Någon Annan också (typ barn), men att försörja sej själv är i alla fall början.

När Mellan och Storing flyger ut är det ”one to go” och det är givetvis Minsting.

Det ska bli spännande att se på vilket sätt han fäller ut sina vingar….

Just nu är det jag som flyger runt – inte barnen.

Men en vacker dag flyger dom också!

I annat fall får jag väl sparka lite på dom.

Eller nåt.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: