RSS Flöde

Nytt allt! /erviluca

Postat den

Everything New at Impress In Print

* Nytt jobb.

* Ny-vuxna söner, med allt vad det innebär…..

* Ny Person i mitt liv. Tre dejter, den fjärde på G. Vi kan kalla honom för En Speciell Person – ESP. ESP:en = Espen. Bra namn, va? Men honom kan jag inte skriva om för det är för Nytt och Hemligt.

Nytt jobb

På TISDAG drar jag till Borlänge. Där ska jag få mottaga ”min” nya arbetsbil; En Volvo CX60, tror jag den hette. Och sen CC på det, men minns inte vad det stod för. När jag får köra denna bil för första gången ska jag bara åka runt runt och NJUUUTA och göra fingret åt alla!

Varför ska jag ”göra fingret”? Jag vet inte riktigt….jag bara känner att jag vill ”malla mej” och peka ”fuck you” som ”där fick ni!”, men vilka ”ni” är vet jag inte. Alla, kanske. Lite ”HA!!” sådär.

Jag tror jag aldrig ens kört en helt ny bil, och det ska jag få göra nu. Och den ska vara som MIN! MIN MIN MIN!!!

Jag ska bo i Borlänge i 6 veckor. Var vet jag inte än.

2016 Volvo XC60 AWD 4-door T6 R-Design Angular Front Exterior View

Jag ska lära mej mitt nya jobb. Och det ska bli såååååå kul! Nu har jag haft semester sååååå länge och jag vill börja jobba!!

Jag hade tänkt att skriva på mina böcker också, kvällarna i Borlänge när jag ändå inte har något annat för mej….

…..och jag hoppas jag har ork och fokus till det och inte bara sätter mej och fiser i någon soffa, om det finns någon, vilket det borde finnas, för det finns väl i alla hem? Fast man kanske inte ska fisa i lånade soffor. 😛

Nåja.

Storing och Mellan är vuxna

Samtidigt ska jag bekymra mej för mina två vuxna söner som ska bo i lägenheten i Åkersberga, och ”vara ny-vuxna”, och fixa ALLT själva. ALLT! Alltså måste dom ha jobb, vilket dom inte har….

….men jag tycker att dom är så fantastiska och fina och underbara så det vore MYCKET KONSTIGT om dom inte får jobb, till slut. Hur dom ska försörja sej fram tills dom får jobb, vet jag inte. ”Good luck!”, liksom.

Ny person

Espen då? Tja, han och jag får liksom….fortsätta dejta så länge det känns bra…och sen får vi väl….bli ett par, när man liksom tycker att ”näe, nu är det VI”, efter fyrtioåtta dejter, eller hur många dejter det nu tar………..eller hur man nu gör….

Hur gjorde man nu igen?! Finns det någon mall?

Tyvärr finns det ju inte det, utan man får ge sej ut på Den Svaga Isen alldeles själv varje gång, och hoppas att den håller….

…..för annars plurrar man igen (!), liksom, och det är ju så JÄVLA KALLT i vattnet!

Men nu är jag iallafall inte okysst längre… 😉

https://erviluca.com/2015/07/11/en-kyss-som-icke-varerviluca/

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. christer Jönss

  Hej
  Jag sitter och läser dina funderingar och tankar och tycker att du skriver med en härlig känsla med både värme och kärlek men även med ironi och kan sparka både till höger och vänster när det behövs samt att man känner igen sig i mycket som du skriver samt kärleken till dina barn och hundar det första jag gör när jag kollar mina mail är att se om du skivit något nytt inlägg som jag kan läsa hoppas att det kommer att gå bra med Espen
  MVH
  Christer Jönsson
  Följare

  Gilla

  Svara
 2. Lycka till med både jobb, bil (jeeeäääää (svenska yeah), visa fingret!!! 😉 ) och Espen!! 🙂

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: