RSS Flöde

Jag blir gaaaalen! /erviluca

Postat den

Jag väcks återigen av att det fixas med rabatter och gångvägar utanför. Det blir jättefint!  🙂

Allt görs med maskiner ”nuförtiden”. Och det LÅTER! Jag skulle inte bli galen om inte han-som-kör-maskinerna gjorde som han gör, nämligen: ”gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus”. Varje del är ca 1 sekund. Han kan INTE ha körkort! Och OM han har det skulle jag inte vilja åka bil med honom, eller åka bakom i en bil! Fifaan! Jag blir tokig på ”gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus”! ”BESTÄM DEJ!!” liksom.

Jag går ut på balkongen och tittar, om det är så att han MÅSTE ”gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus:a”. Konstaterar att han inte måste det. Kanske är det så att han inte KAN gasa och vrida apparaten åt sidan samtidigt, så varje gång han vrider den lyfter han på fingret så att det blir en sekunds paus. Det är såååååå irriterande!!!

Så jag tar fram en megafon och SKRIKER ÖVER HELA GÅRDEN: ”KAN DU VAR SNÄLL OCH GASA HELA TIDEN ISTÄLLET FÖR ATT GASA-PAUSA-GASA, FÖR ANNARS BLIR JAG TOOOOKIG!!!”. Han hör inte. Han har hörselkåpor på sej, och så låter apparaten JÄTTEHÖGT! Alla andra hör dock och kommer ut på sina balkonger och stirra på mej: ”Jävla kärring att skrika!” tänker dom. Jag läser tankar i bara farten, också.

Oj, nu ljög jag visst! Så gjorde jag ju inte!

 

Jag går ut och går fram till mannen som ”gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus:ar” och tar honom på axeln och säger vänligt: ”Kan du inte vara snäll att antingen trycka på knappen och gasa hela tiden, eller pausa hela tiden. När du trycker och stoppar hela tiden så blir ljudet så otrooooligt jobbigt för oss som bor här.” Han säger: ”Gulumpamalamparampa!” för han kan inte prata svenska. Och så skakar han på huvudet.

Jag tar ifrån honom apparaten och så VISAR jag honom hur man gör och säger ”TRYCK så här heeeela tiden!”. Han nickar, och så går jag därifrån…..

……och han fortsätter med sitt ”gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus-gaaas-paus:a”.

Nä, nu ljög jag igen! SÅ gör jag ju inte!

Jag tänker att det är JAG som måste förändras, och lära mej stå ut med irriterande ljud, så jag tar fram min otroligt snygga och moderna Yogadress och min otroligt snygga och fantastiska Yogamatta, sätter mej med benen i en otroligt komplicerad form på Yogamattan och sätter ihop händerna och säger ”Yaaaaahaaaaaaaa!!!” och tömmer mitt sinne och gör mina öron ohörande döva.

Nä, nu ljög jag igen! Jag har ju varken yogadress eller yogamatta.

Näe, vet ni vad jag gör PÅ RIKTIGT?

Ni vill veta va?!

 

 

Jag stänger balkongdörren och sätter på superbra musik – högt –

….och dansar!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Jag har också blivit galen av ovanstående. Helst när de väcker en. Kommunen, bostadsbolaget, privata hyresvärdar. De kör i skift och garanterat INGEN har körkort…. Jag satte inte på nån bra musik tyvärr. Så klok är inte jag!

    Gilla

    Svara
  2. Bra gjort! Alla som håller på gör likadant! Kl 7 på morgonen! Skulle vara nackskott på såna 😡

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: