RSS Flöde

Myyysigt?/erviluca

Postat den

myskväll 1

Varför ser det så MYSIGT ut när ANDRA kryper upp i en soffhörna, med hållandes en te-kopp med båda händerna och lite stearinljus tända runtomkring här och där och när man själv gör det så är det bara en kopp te, en soffa och tända ljus. Punkt.

Varför verkar det så MYSIGT när andra går omkring och tänder ljus i sitt boende, lagar en god middag och sätter sej ensam och äter den njutandes och mysandes….och när jag ska göra samma sak är det bara ”matlagning – ätning”, slut. Ljuständning. Slut.

Det där myyyset infinner sej inte. Inte som det ser ut på bild i alla fall….sådär så man riktigt känner ”vad-det-måste-vara-myyysigt”.

myskväll 2

Jag kan se fram emot fredagkväll och ”fredagsmys” trots att jag numera är ensam och då tänka på hur myyyysigt jag ska ha när jag kryper upp i soffhörnet, kanske med ett glas rödvin, eller möjligen med lite Cocacola Zero eller ett glas kolsyrat vatten (Hurraaaa vad mysigt), en skål med salta mandlar och så ska jag titta på Talang eller nåt annat som går på fredag kvällen…. Åååå, vad jag myyyyyser INNAN kvällen kommer. Ser fram emot det.

Sen bah: ”Jaha. Nu sitter jag här med vinet och mandlarna och Talang… eeeeeh…mysigt? Nä. Det bara är.”

Slut.


#fredagsmys #te #mysigt #myser #mys #tändaljus #enkoppte #gosainsej #myskväll

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: