RSS Flöde

Blä för parfym! /erviluca

Postat den

doft

Jag tycker INTE om stark parfymdoft! EN anledning är säkert att jag (i alla fall förr) fick migrän av stark parfymdoft. Men en annan är att jag…..inte tycker om parfymdoft! Och för mej är det helt OBEGRIPLIGT att man kan köpa parfymer för hundratals och tusentals kronor. WHY?!?! Liksom.

parfym stinker 2

Jag får nästan svårt att andas när någon kliver in i bussen och STINKER parfym. Fy faan! Jag undrar om dom som HÄLLT på sej parfym har fel på sina doftkörtlar…?

En SVAG doft av parfym är helt ok och till och med härlig – speciellt en doft av liljekonvalj, rosor eller jasmin – men bara en förnimmelse då.

parfym doft 1

Ibland när jag kliver in i hissen hemma har jag lust att kliva ur den direkt, eftersom den innehåller PARFYYYYM, men istället håller jag andan. Det går så länge man bara ska åka 3-4 trappor. Det vore värre om man bodde på 12:e våningen….(fast det finns inte på vårt hus…. 😛 ).

Men det känns som om parfymen – eller faktiskt hela den personens doft – kryper in i alla håligheter i hela mej och jag vill….kräkas!

stinker emoji

Så känns det JUST NU! Någon har öst på sej parfym och jag känner parfymsmaken i munnen!

Trots att jag har min lilla bordsfläkt riktad rakt emot min näsa får jag inte bort lukten.

Kära du som häller på dej parfym: Sluta med det! DET STINKER!

Blä!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: