RSS Flöde

Utsatt/erviluca

Postat den

 

 

FF0EF91F-D250-4D6E-AE39-ED01FA1898C0

Jag tror att han är utsatt av en Äkta Psykopat. Man är mest van vid att det är att en kvinna som utsätts av en man, men i det här fallet är det tvärtom…

Varje gång jag råkar möta henne ler hon och hejar, men jag ser, och känner, att ”hon vet att jag vet”…..

3FEA2501-057B-4AC0-B81F-1A9AED809802

Han ser mer och mer trött och sliten ut, blir magrare och magrare och skägget blir mer och mer risigt. Han hejar också när vi träffas, men möter inte längre med blicken och ögonens lyster är borta. Det ser ut som om han ”givit upp”.

FF240677-F87A-4660-A8E8-3D01F1214DA3

Hon är mycket vacker med isande blå ögon med kraft i och mörkt lång hår – hon är helt enkelt SNYGG! Hon ler och strålar, är social och pratar med allt och alla. Hon älskar djur och sjunger så vackert att änglarna kommer ner från himlen. Hon är nästintill Perfekt.

Han är ihopsjunken och ser trött ut och har inte ens ett alldagligt utseende, utan är närmast ”ful” enligt dom snäva ramar vi har för utseenden, med undflyende haka, insjunkna ögon och råttfärgat tunt hår. Vad jag vet är han snäll, men jag känner honom inte, så jag vet faktiskt inte. Han flyttar runt mycket och har bytt jobb hur många gånger som helst, har just nu ett (icke fast) lågbetalt jobb och har förlorat kontakten med sina barn, så…..

……man skulle kunna säga att han ”är misslyckad” enligt samhällets normer.

Dom är båda i 40-årsåldern.

4AF4CD0E-CA24-4B37-89B3-740C67B22328

Någonstans för några år sedan blev dom ett par. Jag kan bara GISSA att han gick från  en rätt Misslyckad  Nobody till ”Killen som fick The-Sexy-Woman”. Från Misslyckad till Lyckad. Från Ett Tomt Liv till Kärlek och Sex!

Hon lindade in honom i kärlek och sex och han var i sjunde himlen. Sen började dom små ”sticken” – speciellt när hon drack alkohol. Det var både psykiska elakheter, som fysiska:

”Du är ful! Du VET att du inte kan få någon annan tjej!”

”Hur menlös får man va?!”

”Har du tappat hakan?!? Ha ha ha!!”

6378DB74-3F19-4C02-9A6E-F61FE7CDF74F

 

Hennes ögon blev svarta och så stirrade hon in i hans ögon och nöp till, sa elaka saker, knäade honom, drog honom i håret, grep om hans pungkulor och höll hårt….för att inte tala om alla örfilar som dök upp från ingenstans…

Efteråt – oftast dagen efter – var hon ångerfull, grät och sa att hon inte förstod vad som hände med henne…..

…..kanske var det för att hennes mamma var sjuk/det fanns så många idioter på jobbet/hon blev retad som barn…..

….och så förlät han henne.

Igen och igen och igen.

47859DD3-BF7B-4796-9E4A-608FBF11314F

Han har ringt polisen, som kommer och hon charmar alla:”TROR ni verkligen på HONOM?! SER ni inte?? Han började! Han knuffade mej och jag skyddade mej!” när han är sönderriven på armarna. Han har inte en chans! HON har ordets gåva. Inte han. Han bara mumlar eller blir arg. ”Där ser ni! Han blir så lätt ARG!”

Han har gjort slut en gång, två gånger….tio gånger.

930E0B75-8EF5-47C9-A0DF-934FB67458D3

Hon kommer tillbaka. I rosa åtsittande tröja, parfymdoftande, vackert sminkad och ibland med hembakta kakor eller matlådor, kommer nära, nosar honom lite i nacken, säger att han är den finaste killen hon haft och hon har verkligen lärt sej….att hon har Förändrats, men att han också måste inse sina brister….

Och han förlåter och förlåter….

….men det är som om han givit upp nu. Att han blivit hennes slagpåse: ”Gör vad du vill, slå mej, förnedra mej, behandla mej hur du vill….I Give up!”

Han kommer inte undan.

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: