RSS Flöde

Vad F-N gör han?! /erviluca

Postat den

Jag blir TOKIG!

Jag kan inte se vad han gör!

Det är en reklam som handlar om resor, och jag tror bolaget som gör reklamen heter typ Momento….Mondeo….Momental.…..Nej, nu googlade jag och hittade till slut namnet: Momondo!

Nåja.

Det är snabba klipp i den här reklamen och för hundradels sekund ser man två barn ligga i en säng (?) och jag TROR det är en tjej till vänster och en kille till höger, men VAD GÖR killen till höger?? DEN funderingen har FASTNAT i mitt huvud. Det är störtirriterande för jag hinner aldrig se vad han gör, hur jag än koncentrerar mej: Vad faan GÖR han? Det ser ut som om han ligger på rygg och har ben som armar och viftar med dom. Ja, det ser ut som om armarna är ben, och händerna fötter, och därför undrar jag: Hur ligger han och vad gör han? 

Jag kan omöjligtvis gå vidare med mitt liv utan att få veta vad han gör, om det är en han.

Så snälla: Hjälp!

Vad gör killen i Momondos TV-reklam??

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: