RSS Flöde

Avklarat! /erviluca

Postat den

Såja.

Student och midsommarafton avklarat.

Vad är nu nästa sak man ska avklara?

Visstja; Minstings födelsedag. Stackar´n fyller år precis på eller efter midsommarafton, och strax FÖRE lön. Otroligt dåligt timat. Han kom med planerat kejsarsnitt så jag kanske borde ha tänkt igenom det lite och hittat någon ursäkt för att det skulle utföras lite…..tidigare? Eller senare? Eller vi kanske skulle ha avlat honom tidare/senare?

Tänk igenom det noga, ni som SKA göra barn: Födelsedagen ska vara på ett bra datum; Gärna tidigt på året, men inte för nära jul och nyår, för då blir det ”kaka på kaka” och strax EFTER lön och inte före.

Själv har jag inte alls planerat för bra födelsedagar för mina barn. Stackarna! Jag tror faktiskt dom har lidit svårt.

NOT!

 

 

Näe, jag har nog slagit knut på mej nästan varje födelsedag för att den ska bli så bra som möjligt för sonen. Fast Minstings födelsedagar har varit svårast. Har han ens fått någon födelsedagsfest, stackarn?

HerreGud! När Äldste Sonen, eller Storing, fyllde år hade jag KALAS i ”dagarna 3” och fixade och ordnade och donade, och hej och hå. När Mellan fyllde år fick han kalas, och säkert ansträngde jag mej rätt mycket då också, och han har kanske den bästa födelsedatumet faktiskt….näe, näst bästa….Nja, Äldste Sonen och Mellan får dela på förstaplatsen på bra födelsedagsdatum. Storing kommer tvåa och Minsting trea.

Fast å andra sidan fyller Storing år på en dag som ALLTID är röd/ledig. I början av året. DET är ju supertoppen! Å andra sidan är man PANK efter julafton och nyårsafton….

Stackars Minsting! Vi får väl ta i så vi kräks när han tar studenten istället!

….fast å andra sidan frågade han häromdagen: ”MÅSTE man ha fest och firas när man tar studenten??” och sedan la han till att han inte ville ha någon fest när han tar studenten. ”Meh!”, sa jag. Typ. Fast sen sa jag att han inte behöver ha fest, men att han KAN ju ändra sej för det är 3 år dit…..så vi får se.

 

Annars får jag fixa en JÄTTESTOR fest när han fyller 25 eller 30 eller något annat….Vi får se! Han gillar att få presenter iallafall.

Det finns INGEN som blir så glad för ”ingenting” som Minsting: När storebröderna slog in sina gamla och slitna plastleksaker och gav till honom på födelsedagen blev han OTROLIGT GLAD!!

 

För några år sedan skulle han ha kalas och vi bjöd hela klassen, bara för att han insåg att alla skulle komma med paket…. Sedan blev kalaset inställt av någon anledning som jag inte minns. Kanske blev jag sjuk….eller nåt. Så det blev varken kalas eller ”en massa paket”. Minsting föreslog då att vi skulle säga till alla att dom kunde få komma och lämna paketen BARA, och sen åka direkt, men jag sa att så kan man inte göra. Idén var ju inte helt fel, men…..

 

Tänk att mina senaste inlägg absolut inte blir det som jag har tänkt innan jag börjar skriva. Idag hade jag tänkt att skriva om midsommarfirandet. Eller om bilar.

Men så blev det inte.

Det är spännande att vara jag.

🙂

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: