RSS Flöde

Veckan som gick eller Fullt ös – medvetslös

Postat den

 

De e mycke nu….

 

"Kloka ord" uppklistrade på glasväggen utanför 
skolkuratorns rum.

 

Först var det nedtrappning på jobbet…som kändes både väldigt sorgligt, och samtidigt lite skönt. Det sorgligaste är att jag inte kommer att få träffa en massa barn varje dag. Barnen har lärt mej så mycket! Att umgås med, och prata med barn varje dag, är otroligt utvecklande och helt underbart! HUUUUR ska jag klara mej utan det??

Jag tog några bilder på mitt rum på skolan, att ha som minne.

Tänk om jag inte klarar av att vara utan alla barn! Tänk om jag bara MÅSTE tillbaka till skolan?? Tänk om….

Nåja.

Min dörr.

          

Arbetshörna.                    Prathörna.

Det finns en hel del vuxna på skolan också som jag kommer att sakna jättemycket, och jag hoppas dom kommer att vara kvar i mitt liv på något sätt ändå. Men livet är ju så fullt av så mycket hela tiden, och man kan inte proppa in hur mycket eller hur många som helst heller…

…men man kan ju försöka! 🙂

Det var slutet av förra veckan.

Sen var vi på Specsavers, jag och ”två meter Minsting”. Se nästa inlägg:

Därefter har jag ägnat veckan åt inhandling av:

– Ett par finbyxor (herr) + en ljusblå skjorta

– En blå kostym + en vit skjorta + en blå fluga + svarta finskor

– En svart kostym + två slipsar + två par kalsonger + fyra par strumpor

– Plasttallrikar, bestick, muggar, pappersduk och en massa studentgrejer såsom ballonger och utsmyckningar, liten champangeflaska etc.

Dessutom tillverkade jag ett tal och en sång, samt inhandlade två halsband och en t-shirt till den blivande studenten.

           

Studentfirandet berättar jag om i nästnästa inlägg, men vet ni vad som hände som ”pricken över i” igår, när jag gick hem ifrån studentfirandet, med händerna fulla av hundar, väskor och paraplyer?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jo, jag klev snett och ramlade raklång rätt på gatan/asfalten, men tog inte emot mej med händerna eftersom dom var fulla av kassar och grejer, så jag slog i höften och knät, så det tjongade (!?) om det, och sen låg jag där en stund och undrade om jag överlevt. Det hade jag. Men upp kom jag inte. Så jag låg där jag låg. Liksom. När man är i den här åldern (JA; JAG BORDE TRÄNA alla muskler, som ligger där i dvala! Typ. Jag veeeet!) och har lite typ artros, eller nåt, och lite svaga muskler och sånt….så behöver man antingen ställa sej på knä för att komma upp, ELLER få hjälp upp. Jag kunde inte ställa mej på knä eftersom jag var barbent och hade slagit hål på ena knät. Så HUR gjorde jag?

”Promenad med hundar o Hugo maj 2015”

Ja, vad gör man när man har FYRA söner? Man tar hjälp av en, förstås, som man har med sej ”utifallatt”…. Minsting, som är stor och stark, fick dra upp mej. Hej och hå!

Sen sa han att det är otäckt när vuxna faller. Det tycker jag med. Och det tyckte jag extra mycket när jag var barn.

Milton reagerade med att bli stel som en pinne och stå som en staty och vänta. Fiona fick spel och skuttade runt i cirklar och ville pussa på mej och tjoade runt så att Minsting fick säga åt henne: ”SLUTA Fiona!!!”.

Hon tycker också det är läskigt när vuxna mattar faller.

Så var detta inlägg slut.

 

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: