RSS Flöde

Hur viktig är du? /erviluca

Postat den

OM vi människor värderas, via det vi arbetar med, genom hur hög lönen är, så tycker vi att Människor som arbetar med SAKER är VIKTIGAST.

    

Men även Människor som hanterar en boll VÄLDIGT BRA, tycker vi är väldigt väldigt VIKTIGA.

Storleken på bollen tycks inte spela någon roll….

 

Vi tycker att människor som har hand om pengar är ganska viktiga. Men har man hand om papper som är värderade som pengar och köper och säljer dem, fast aldrig håller i dem, utan mer skriver summor på datorer – DET är viktiga människor! Att flytta runt siffror på datorer = Mycket viktigt!

Spela in filmer som vi andra människor kan titta på, och roas av, är viktigt! Fast bara såna som ses av många människor, och bara sådana skådespelare som är extra snygga och/eller duktiga. Och är man både snygg och duktig så är man LIVSVIKTIG!

Chefer är viktiga. Dom styr ju, och bestämmer över grupper och ibland också saker och prylar och pengar. Om de är duktiga eller inte spelar inte så stor roll, när man är chef – det viktiga är att Chefer sparar pengar. Om en chef är dum-i-huvet, elak, kan-ingenting-om-människor, känner förakt för sina ”undersåtar”, rör till allt och är allmänt vedervärdiga, spelar inte så stor roll (jo, det spelar sådan roll att människor på den arbetsplatsen inte trivs, och ofta blir det otrevlig stämning och folk mår dåligt, men skitsamma!) – bara de kan SPARA PENGAR! DET är det som gör en bra chef.

Människor som tar hand om människor är inte så viktiga.

Människor som tar hand om små barn är inte ett dugg viktiga. Visserligen tar de hand om ”morgondagens vuxna”, men det är ju långt dit, och då är förmodligen dagens bestämmande, och pengahungriga vuxna/chefer döda.

Människor som tar hand om, och undervisar lite äldre barn, är inte så viktiga heller. Barn är inte så viktiga. Dom är ju ganska onyttiga faktiskt – dom tjänar ju inga pengar! Och DET är onyttigt!

Människor som tar hand om sjuka människor och gör dom friska är inte heller viktiga. Jo, kanske lite grann dom som faktiskt får dom friska, men dom som gör det mesta med dom sjuka människor är inte alls viktiga. Inte ens dom som tar hand om människor som kanske t o m kommer att dö – dom är inte ett dugg viktiga. Människorna dom tar hand om är ju helt oviktiga, eftersom dom ska dö! Att dö är onyttigt. Då tjänar man verkligen inga pengar.

Människor som håller rent kring människor är inte viktiga. ”Lite skit rensar magen”…eller hur det nu var? ”Bättre skit i helvetet än ett rent….?” Nä!

Nåja.

Nu vet du hur (o-?)viktig du är.

 

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Du hade spart in på bokstäverna om du bara skrev två ord: Kvinnor och män! 😉

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: