RSS Flöde

Den Tokiga Tanten…/erviluca

Postat den

 

….åsså kan man kolla på snygga killar också….*dregel*

 

Nu ska jag till gymmet! Alla *viftar med intresseflaggan* (=nya inneuttrycket….eller så är det bara jag som hörde det nyligen…det kanske har funnits i 200 år!….?).

Jag har kikat mej omkring på gymmet vad man EGENTLIGEN ska ha på sej, för jag har förstått av Den Lilla Farbrorns tidigare blogg-inlägg att människor tittar sej omkring (iallafall lilla farbrorn…) och SER vad man har på sej, och kanske förfasar dom sej när jag har ett par avklippta mjukisbyxor och en helt vanlig t-shirt (svart med vita prickar på igår…Idag blir det en röd med vita prickar….JA! Jag gillar prickar! So what?!?).

När  jag tittat mej omkring ser jag att man ska ha slimmade byxor om man är tjej. Dom får vara till knäna, men gärna vara långa också. Svarta. T-shirten ska vara enfärgad svart eller vit. Punkt. Kanske ska det stå något på den, men då ska det stå något som har med hälsa att göra, tex ”Drick C-vitamin!” eller något sånt. Det får gärna vara tyg av sånt där konstgjort material. Helst, faktiskt.

Jag kommer, med andra ord, att vara Helt Fel klädd även fortsättningvis, men jag hoppas jag får vara kvar på gymmet ändå….Och kanske någon skriver ett litet blogg-inlägg om mej här framöver….Om ”Den Tokiga Tanten i prickig t-shirt” eller ”Får man vara klädd hur som helst på gym nuförtiden?”.

Fast det är ju bra när man kan skapa ett blogg-ämne åt någon….

Simma lugnt!

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. du kommer i alla fall iväg, det är mer än vad jag gör – trots mina knälånga slimmade svarta träningsbyxor och vita t-shirt i konstgjort material. Det kan ju visserligen bero på att träningsbh:n är omöjlig att ta av sig själv när man är svettig, óch vem hjälper en av med den där och då, liksom…

  Gilla

  Svara
  • Men då kan du ju INTE träna: Om du inte får av dej bh:n alltså! DET är VERKLIGEN ett motiv till att INTE träna….:P Annan bh? Näe! Absolut inte. PS. Skicka resten av kläderna till mej! DS

   Gilla

   Svara
 2. Jag tycker det är jätte viktigt att man väljer rätt kläder när man tränar = Kläder som är sköna och inte visar för mycket eller som gör att kroppsdelar hoppar ut. Jag när man tränar så ska man inte behöva tänka på vad man har på sig.Ja, och värst är de som luktar fan!Svar:Jag skrev nog inlägget lite för fort…kolla igen…

  Gilla

  Svara
 3. ähh, skit i det, vem bryr sig hur man ser ut på ett gym. Ja, jag vet att många ser ut som om de är nyduschade, nysminkade och i läckra kläder, kul för dem. själv har jag tränat på gym av och till sedan 80-talet och jag tar vad jag haver.Ibland en gammal t-shirt med armarna avklippta som det står pripps på, fniss, och ett linne eller något annat jag hittar i garderoben.När de står där i sina flashiga kläder, kan jag flasha men mina bippar och trippar istället 🙂

  Gilla

  Svara
 4. Du kommer bli gymmets pingla!, det är jag övertygad om!. Gå dit som du är, att du bara går dit är starkt!. Och som ovan, fortsätt gå dit som du har gjort!. Hur ofta har du tänkt träna??.

  Gilla

  Svara
  • Sötnos! Vad gullig du är! :)Jag skulle vilja träna varannan dag! Men det handlar om att få till det med TID också…Tid är en bristvara i mitt liv nämligen….

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: