RSS Flöde

Min cykel Viking/erviluca

Postat den

https://erviluca.com/2018/08/15/glomsk-cykelreparator

7E525424-4E8D-42F3-9099-9FD3799C2F0A

Idag ringde jag cykelreparatören och frågade vad jag skulle betala för reparationerna. ”Vänta lite……”, sa han och la ifrån sej luren: *prassel prassel* så läste han upp vad som gjorts: ”Bytt däck bak och fram, fixat växeln, satt fast ny korg (+kostnaden för korgen)….1040 kr, fast jag avrundar det till 1000 kr.”

Han hade koll!

Jag gick dit och fick en härligt nyservad/lagad cykel tillbaka, som mådde bra och var nästan lika glad som jag!

56C05C0F-A615-4598-B7CA-E2139CF11ED6

Det kändes härligt att cykla hem i blåsten på min 23 år gamla cykel! Den är nämligen jämnårig med Storing. Han föddes, jag köpte cykel, jag blev gravid och cyklade inte på något år…men SEN! Oj, vad jag cyklat! Med cykelvagn för barn, fylld med barn eller matkassar, cykelbarnstol (samtidigt! Jag har cyklat med 3 barn samtidigt, sittande i kärra och cykelbarnstol, och ibland med 3 barn OCH matkassar – man är väl Hewoman …..eller SHE-WOMAN 💪🏻) med cykelvagn för hundar, med hundar i och med matkassar – ibland samtidigt.

Oj, vad jag har cyklat!

Och oj vad jag INTE servat cykeln – bara lagat punkor. Med idag: Hallelujah! ”Plötsligt händer det!” och jag känner Vikings (cykelns namn) tacksamhet.

”ÄNTLIGEN!” tänker den.

Om den kan tänka.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Tror faktiskt cyklar kan vara ”tacksamma”. Man känner det när man cyklar! Min fick två nya däck, olja och fixad växel den med, häromveckan!

    Gilla

    Svara
  2. Ett lyckligt slut på den här sagan. ☺😉

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: