RSS Flöde

Arbetsgivare: Se hit! /erviluca

Postat den

Silhouette of two men

Här finns två fullkomligt funktionsdugliga unga män beredda att hoppa på vilket jobb som helst (nästan!).

Dom är friska och starka, snygga och fräscha. Kloka, genomtänkta, kärleksfulla, varma, roliga, intelligenta, lättlärda, snälla, välklädda, väluppfostrade, välartikulerade (iallafall ibland…) och kan uttrycka sig på svenska och engelska, i båda tal och skrift. En utav dom behärskar numera också kinesiska rätt väl.

Dom skulle kunna vara lite ”lockbete” på ett café tex, eftersom dom är så pass snygga så att ni på caféet skulle få en massa unga tjejer som springer dit och dricker kaffe och tar en  bulle, bara för att få säga hej till ”Den Snygga Killen i Kassan” (ja, jag vet nog hur tjejer funkar…).

Lagerarbete in action...

Dom skulle kunna hugga i ordentligt på något lager, för båda är starka och friska och har gått på gym av och till. Båda lyfter lagom med vikter för att få snygga muskler, och har god uthållighet.

Dom skulle kunna sortera upp varor i affärer, sitta i kassan, räkna saker och jobba med alla möjliga grejer i olika butiker. Eftersom dom är killar är dom också tekniskt intresserade till en viss del, kan hela tv-och dataspelsvärlden, så där skulle dom kunna göra mycket nytta, plus att åtminstone den ena är intresserad av mode – både vad gäller kläder och skor.

Music Staff Curly

En utav dom gör egen musik (sån där musik man har ”bakom” när någon rappar – vet inte vad den heter) och är också duktig på att teckna.

Den andra gillar att sjunga och sjunger riktigt bra, samt spelar gitarr hjälpligt.

Båda är vana vid hundar och snälla mot barn. Dom är fina med äldre också, men eftersom den ena är rätt äckelmagad vet jag att han skulle varken kunna torka babysar eller äldre människor i stjärten.

Den äldre utav dom kan nog även det. Han är inte äckelmagad alls!

 

Så: Hör av er här nedan ni som vill ha någon utav dom på er arbetsplats! Skynda er! Det är ett unikt erbjudande som inte kommer att komma åter och jag kan garantera att ni kommer att bli nöjda med dom, för dom är sååååå fina och goa!

 

Hälsningar från Mamman
Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: