RSS Flöde

Fästingjävlar/erviluca

Postat den

Jag har varit ute och gått i skogar och hagar och över huvud taget i NATUREN sedan jag var barn. Farfar var jägmästare och när vi var på ”landet” på somrarna var vi ofta ofta på låååånga promenader på små skogsvägar och stigar i skogen. För att inte tala om hur vi vältrade oss i hö och gosade med fåren och lammen, men ALDRIG att jag blev biten av en fästing. Hundarna blev det, men aldrig jag (eller mina systrar – tror jag!).

Däremot upptäckte jag en fästing som satt fast på mitt vänstra bröst när jag stod i duschen i juli 1999. Då bodde vi i Gröndal i Stockholm, jag hade precis fått Minsting och ammade honom. Jag var då aldrig ute i skogen! Jag fick lite lätt panik över fästingen som hängt sej fast i bröstet. Jag ringde sjukvårdsupplysningen för att ta reda på om det var farligt för min lilla baby….

I förrgår kände jag plötsligt att det killade på ryggen. Jag sträckte armen bakåt för att klia på ”killet” och fick tag i något. Jag tog det mellan tummen och pekfingret och tittade på vad det var. Eftersom jag inte hade glasögon på mej såg jag bara något litet och svart, men eftersom det sprattlade, och eftersom jag har stor vana av fästingar (efter att ha plockat sådana från hundar i hundratal) så kände jag igen det suddiga svarta som jag såg, och blev äcklad! En fästing PÅ MEJ??? Moi?!? Jag tog en bit papper och tryckte ihop den och slängde den i toan, men blev därefter jätteosäker på om jag lyckats få med den i pappret….eller om den lyckades smita….No one will ever know!

Och så IGÅR upptäckte jag plötsligt att jag hade en fästing på VÄNSTER BRÖST, som satt fast! Fi faan! Vänster bröst verkar vara gott utifrån fästingars tyckande…. Jag tog loss fästingen (det klickar så läcker när man plockar bort dom…) och slängde den i handfatet och spolade hett vatten på den. Den åkte ner i avloppet. Död, hoppas jag. Men man vet aldrig med fästingar.

Två fästingar på två dagar, och däremellan fästinglös i 16 år! Och innan det fästinglös i 40 år!

Det var som när jag stolt kunde berätta att jag aldrig blivit biten av en geting…tills jag en dag för 15 år sedan blev biten av TVÅ på samma dag i samma hand! Är det inte konstigt?!

Nu är jag lite röd och irriterad på stället där fästingen satt fast och jag undrar om jag ska ”göra något” –  typ, ringa 112 och åka in akut, eller vad? Kan man ta antibiotika förebyggande eller ska man ”vänta och se” om man blir sjuk?

Jävla fästingjävlar!!

Nu går jag omkring och ryyyyser av att jag hela tiden tror att fästingar kryyyyyper på mej….

Brrrrrrrrrrrrrr…….

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Det du kan/bör göra omedelbart är inhandla och använda kolloidalt silver. Torka på bettstället och drick ca 1/2 dl tre gånger dagligen i en månad. Då har du chansen att mota Olle i grind…

  Annars så kan du invänta och se om du blir sjuk och gå till doktorn och få tre veckors Doxyferm om du hittar ett erythema migrans. Tyvärr sprider fästingar fler sjukdomar som inte ger ”borreliaringar” Testerna i Sverige går inte att lita på.

  Kontakta mig om du vill veta mer eller få hjälp.

  Mvh Angelica Johansson

  Ordförande, Borrelia och TBE-föreningen Sverige

  Gilla

  Svara
  • Oj, tack för dina råd! Jag skulle dock aldrig våga dricka kollodialt silver. Jag såg ett TV-program med ”den blå mannen” och vågar inte dricka detta efter att ha sett honom! Att få hjälp för eventuell fästingsjuka verkar vara lika svårt som att få hjälp för sin hyperthyreos (som jag också har): Felmedicinerad sedan hundra år som jag är…är jag rätt trött på läkare som inte kan och bara gissar och som hellre experimenterar med mediciner än låter en få ta ”rätt prover”…. HOPPAS jag inte blivit smittad! Orkar inte med det! Pust! Men det är ”bara” att vänta och se…. Kram på dig! Hoppas ni har det bra!

   Gilla

   Svara
   • Paul Karason drack inte ett elektro-kolloidalt silver utan en produkt han gjorde själv som i själva verket var silvernitrat (lapis, det man hällde i spädbarns ögon på 50-talet så de inte skulle bli smittade av moderns sjukdomar under förlossningen)

    Man använder det som propaganda emot silver, för folk som inte läser på, tror på varenda skröna som sägs. Läkemedelsindustrin är hotad, eftersom att om kunskapen om silver ökade så skulle de gå omkull.

    Men jag vet ju att du

    1. är en intelligent tjej och därför klarar källkritik och söka verkliga fakta-

    2. Känner mig nog för att förstå att jag aldrig skulle rekommendera dig något som vore farligt, allra helt inte till barn

    Över en miljon människor i USA använder det dagligen och här i Sverige finns en Facebookgrupp med nästan 30 000 användare som du kan gå med i för att lära dig mer.

    I själva verket så har silver varit det som räddade livet på hela min familj och som du känner till så har vi allihopa varit sjuka, min make och jag dödligt och mina barn allvarligt.

    Jag kan dessutom berätta för dig att hypo/hyperteoros är ett tillstånd som kan orsakas av borrelia och med tanke på din djurhistorik så är det inte omöjligt att du redan har en latent borrelia.

    Nåja det är dina val och ditt ansvar, men skulle du bli allvarligt sjuk så kontakta mig så hjälper jag dig få RÄTT tester och behandling om du nu inte vågar använda silver.

    MvH Angelica

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: