RSS Flöde

Jävla….båtjävel! /erviluca

Postat den

Efter en lång och intensiv dag, där jag gått och handlat efter jobbet, kommer jag hem med två tunga matkassar OCH en full dramaten-vagn. Svettig, trött och vill egentligen bara sätta mej ner och bli Upp-passad. Men det kan jag ju DRÖMMA om (fast en sån härlig dröm har jag ALDRIG haft, så jag får inte ens drömma om det!!)! Istället snubblar jag över ett par båtar i storlek 46 som ligger MITT I hallen. Dessa båtar har jag ställt undan FYRAHUNDRASJUTTIONÅTTA gånger, samt att jag sagt till båtarnas ägare ETTTUSENSJUHUNDRAFYRTIOTVÅ gånger att ställa undan dom, så denna dag, då jag är trött och slut och svettig och tycker Väldigt Synd om Mej Själv (eftersom jag alltid måste göra ALLT. Själv.) så SPARKAR jag iväg den ena båten så den ”flyger” långt in i vardagsrummet och landar där. Fint. Mitt på golvet.

Wonder Woman epic fly-kick! by sorrowofdestiny

Samtidigt som jag sparkar skon svär jag och fräser: ”Jävla skojävel att ligga i vägen!! Att det ska vara så satans inihelvete svårt att ställa sina skor åt sidan, så att man varenda jävla gång måste snubbla in genom dörren för att det ligger två jävla båtar mitt i hallen!!”

Typ.

Sen går jag in i köket. Där står Minsting och brer mackor till mellanmål.

”MÅSTE du ställa skorna mitt i hallen så att man snubblar över dom när man kommer in?!?” fräser jag.

”Ja, det är för att du ska lägga märke till mej, Kära Mor”, säger min jättestora Minsting och ler.

En stund senare går han ut i vardagsrummet där hans sko ligger mitt på golvet. Han tittar på den, och frågar mej:

”Varför står den här?”

”För att jag blev förbannad när jag snubblade på den, så jag sparkade iväg den, och då hamnade den där.” säger jag.

”Jaha”, säger han, kliver över skon och går in i sitt rum.

Slut.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: