RSS Flöde

Nu är det lite för mycket i huvudet igen /erviluca

Jag har så många superbra tankar och idéer kring vad jag vill skriva om, så att det blir ”TILT” i huvudet, och det blir Ingenting.

Oerhört frustrerande!

Jag tänker så otroligt bra när jag är ute och går med hundarna i skogen. Hjärnan liksom luftas och det flöder av idéer och tankar, både kring hur jag ska lösa vissa saker på jobbet samt en massa uppslag om vad jag ska skriva i den här bloggen, den andra bloggen och alla böcker jag ska skriva. Det är härligt!

Och självklart tror jag att allt ska stanna kvar tills jag kommer hem, och sätter mej vid datorn, men icke! Sa Nicke.

Om jag andas djuuuupt och slappnar aaaaav kanske……

*suuuuuger in luft genom munnen*

*pyyyyyyyyser ut genom näsan*

Tomt.

Näe.

Går och sätter mej på toa ett tag och funderar.

Där funderar jag också rätt bra.

Baj (-s)!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Visst är det fantastiskt hur bra man tänker när man går ut på promenad! Särskilt hundpromenad av nån anledning. Och allt känns möjligt på nåt vis. För mig brukar det vara som mest intensivt första halvan av promenaden innan jag vänder hemåt igen. Speciellt om det blåser och är lite friskt. Då är hjärnan som ett flipperspel. Ibland känns det som om jag bara skulle vilja gå och gå och gå och strunta i att gå hem igen. Jag äger världen och är djärv och kreativ och stark. Och sen blir det just inget med nåt ändå. Men skam den som ger sig – nån gång tar jag mig över den där tröskeln och då ska det bli andra bullar!

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: