RSS Flöde

Att stå och kissa /erviluca

Postat den

Jag är inte kille.

Nähääää, det trodde vi!” eller ”Äntligen får vi VETA!” eller ”Jahaaaaa!” = vilken överraskning!

Men jag har haft pojkvänner (”jahaaaaaa!”) och har fyra söner.

Alla har de haft snoppar.

”Jahaaaaa!” (Överraskningarnas tid är inte förbi).

Observera att jag just nu skriver Världens Mest Intelligenta Inlägg.

Det är kul med snoppar. Det tycker både ägarna (har jag noterat) – iallafall dom snoppägare jag träffat på – och jag. Man kan göra mycket med snoppar. Dom är både kul att leka med (se ovan) och pilla på. Har jag förstått.

Så det är alltså mycket gott med snoppar.

Men EN utav dom grejer som jag avundas lite med dessa snoppar, är att man kan STÅ och kissa. Det är ju en läcker grej, och väldigt praktisk, när man har småpojkar.

Som tjej kan man bara stå och kissa i duschen Och det får man inte ens!

funny-baby-pee

Jag VEEET att det är bättre för prostatan och hela fadderullan att en pojke sitter och kissar. Dessutom kommer det inte kiss utanför toaletten blaha blaha….och DET är ju bra, men jag måste säga:

Jag kan och vill inte kräva av mina söner att de ska sitta och kissa, för själva GREJEN med att vara kille är ju att kunna STÅ och kissa!

Typ.

Så tycker jag.

Hälsning Från En Utan Snopp, och med lite Penisavund.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Jag har botat en man från att stå och kissa. Det är närmare 30 år sen. VARJE gång han stod och kissade glömde han att fälla ner ringen. Och VARJE gång gick jag och kissade efter honom. Det var kallt i den farstun toaletten fanns. Så VARJE gång hävde jag upp ett illvrål som väckte honom med de gruvligaste tankar. Han sitter och kissar fortfarande!

  Gilla

  Svara
  • Jag tycker det är ”manligt” när en man står och kissar. Och själv stör jag mig inte längre på uppfälld ring. Orkar liksom inte efter över 30 år med söner och män som skiter i (!) att fälla ner ringen varje gång…..

   Gilla

   Svara
 2. Alltså-fyra småkillar och ev, en vuxen Hen som definitivt kissar på golvet då och då och kvinnan inte nämner ett ord om att utlokalisera själva torkandet! Var finns du! Skulle själva grejen med att vara man eller kille vara att STÅ – då är vi överens men inte på samma sätt Vänligtt så mycket jag kan.Hen

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: