RSS Flöde

Och Rud sade: /erviluca

Postat den

”Låtom alla MÄNniskor som inte kan styra sin lusta, stanna i sina hus tills de lärt Sig styra sina organ. I annat fall ska de sköta hem och hushåll för Den Partner de lever med, dvs den som kan vistas Utomhus utan att utsätta andra för övergrepp”.

Så sade Rud.

………………………………………………………..

Muslimska Kvinnor Mot Femen på plats i Almedalen

För är det inte OTROLIGT UNDERLIGT, för att inte säga HELGALET, att de människor som KAN styra sin lust, inom Islam, stängs in i hus eller i kläder, för att de som INTE kan styra sin lust ska kunna gå fria på gatorna.

JAG tror att alla vettiga människor anser att det ska vara tvärtom, och jag tror INTE det finns något Överhuvud som är så KORKAD att hen har bestämt att alla kvinnor ska stängas in för att alla män inte kan styra sin lust!

HerreGud, så korkat!

En Ledare KAN/FÅR bara inte var så urbota korkad.

Fast det är hen ju. Och ALLA går på det!

sanningen om islam Muslimska tjejer i Sverige hotas av muslimska åsiktspoliser

VARFÖR ska dom som faktiskt KLARAR AV att gå omkring utan att skada andra, stängas in i kläder och/eller hus? VARFÖR stänger man inte in ”galningarna”, dvs dom som INTE kan styra sej?

Och OM man stängde in alla som inte kan styra sin lust, och dom ändå smet ut, och/eller bröt mot regeln/lagen ”Det är FÖRBJUDET att förgripa sej på män/kvinnor/barn”, skulle  STRAFFET  vara att man klipper av toppen på snoppen, syr fast den delen med pungen, men lämnar ett litet hål för kisseriet. För kissa måste man ju.

Det som vore BÄTTRE med detta sätt rakt igenom är att det skulle bli mer lugn och ro på gatorna. ”Dom Farliga” skulle vara instängda – inte dom Icke Farliga (som det är nu). BARNEN skulle må bra av att se sina mammor (och de kloka papporna som också finns, förstås) gå fria. Det skulle finnas BÅDE Goda Män och Goda Kvinnor på gatorna. DE ANDRA skulle vara instängda, i hemmet.

[RS-0289+Nyckelhål.gif]

 

Och INGEN skulle behöva föda barn genom ett nyckelhål.

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Just det!!!

  Gilla

  Svara
 2. Bra skrivet! Jag blir så arg när jag hör folk säga att hon får skylla sig själv som gick med kort kjol o kort top. Hon bad om att bli våldtagen. Mitt hår reser sig på huvudet. Alla tjejer ska kunna gå nakna om det så ska vara utan att behöva tänka på att ev. locka någon kille till våldtäkt, Gaahhhhh.

  Gilla

  Svara
  • Exakt! Men hade jag en dotter hade jag nog sagt så här att ”du kanske ska tänka på vad det är för signaler du ger när du visar halva tuttarna/rumpan”, om hon klädde sig för utmanande.

   Gilla

   Svara
 3. Fast nej,varför ska man behöva det?? Däri ligger en stor del av problemet. Unga tjejer och killar tror ju då att det faktiskt är legalt att våldföra sig på en tjej för att hon inte tänkt på vilka kläder hon satte på sig innan hon gick ut. Alla ska kunna klä sig hur utmanande man bara önskar UTAN att behöva höra just det!

  Gilla

  Svara
  • Fast vi människor klär oss ju mycket för att tala om vilka vi är. ”Kläderna gör mannen/kvinnan” och om man då klär sig i en liten dräkt så tänker folk: ”Hon jobbar på bank” – inte ”åh, en dagisfröken!”. Typ. Utifrån detta behöver man kanske ändå tänka på vad man förmedlar. Jag menar INTE att det skulle betyda ”Knulla mig!” men att man behöver tänka på vad man förmedlar ändå….kanske….

   Gilla

   Svara
 4. Jag klär mig inte för att tala om vem jag är, utan i det jag trivs i. Och om det sen skulle vara utmanande kläder jag skulle trivas i så gör det inte att ”jag” är sådan som person. Så jag vidhåller att man ska kunna klä sig hur man vill utan att behöva höra att ”tänk dig för hur du klär dig, för någon kan tänka att du är villig pga din klädsel.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: