RSS Flöde

”Jag ska knulla din mamma!” /erviluca

Postat den

 

= knulla av??

Alla dessa könsord! Och alla andra otäcka uttryck och sätt att avreagera sig på….Varifrån kommer de? USA? Andra länder? ”Jag ska KNULLA DIN MAMMA!” I vårt språk blir det så FEL och ÄCKLIGT. På andra språk kanske det låter mer…”normalt”?

”Jag ska kutta dig!” var det en kille som sa för några år sedan.

”EEeeeeeh….du ska VAD??”.

”Kutta dig!”

”EEEeeeeeh….?”.

”Meh: sticka dig med kniv!!”

”Jahaaaa….cut….cut…cutta! Typ…Jahaaaa, ska du SKÄRA MIG med kniv??” *förvånad* ”Här? Nu?”

”Meh! Det är ju bara sånt man SÄGER juh!”

Men hur vet man att det bara är något som någon SÄGER??? Hur vet man när det är ett HOT, som är på riktigt?? Vi svenskar har ju som TRADITION att vara så ÄRLIGA som vi bara kan. Ärliga och kanske lite naiva (men det är ett fint drag, så det så!).

”Jag ska knulla din mamma!” säger en SNYGG kille ilsket till en av mina söner (låtsas vi)

”Okey….Jag ska höra med henne…?Menar du nu? Här?” svarar sonen

”……………?” *mållös*

”Maaammmaaaa! Du sa att jag skulle säga till när…..”

*mamman kommer* *mamman tittar på Arge Mannen* ;

”Ja tack!”

🙂

 

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Blåst af Kuling

  Hahaha! 😆
  Ett ”Ja, tack!” får säkert killens image att falla, dock inte byxorna. Dem brallar han väl ner av rena rama förskräckelsen och håller dem krampaktigt uppe.
  Det är väl bara ”käften och bakbenen” som man brukar säga. 😉

  Gilla

  Svara
 2. Mina barn sprang omkring och sa ”Nack nemo”, vilket tydligen betyder det som spörjs i titeln. När jag väl fick reda på vad det betydde så tittade jag mina söner hårt i ögonen och sa……….”Nack Nemo”…………… Sen var det slut på det.

  Gilla

  Svara
  • Ha ha ha! När en av mina söner kom hem, när de var mindre, och sa ”jävla fitta!” så frågade jag ”vet du vad fitta betyder?” ”näe…?” sa han. Då sa jag att det betyder snippa. Han blev jättebesviken! Han trodde det betydde något ”tufft”! Sen sa inte han det mer (förrän flera år senare…. 😛 ).

   Gilla

   Svara
 3. Det är sådär man skall bota sverigedemokrater också. Tala deras språk. Undrar om de funkar i valrörelsen eller om de börjar snacka vårt…?

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: