RSS Flöde

Skitdålig stil! Blä! /erviluca

Postat den

 

(Stenis. Typ. Faktiskt. NOT!)

 

Jag tycker faktiskt det är skitdålig stil av Stenis att bli sjuk på MIN helg! Blä!

Han kunde faktiskt hållit sej tills nästa helg, eller förra helgen! Någon ordning får det faktiskt vara!

Och jag är faktiskt skitbra på att skriva faktiskt dessutom!

 Faktiskt!

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Du skriver faktiskt ”faktiskt” på ett sådant fängslande sätt så att ögonen faktiskt tindrar på mig av beundran. Jag har övat i så många år men inte fått till den sista knorren på ordet. Här ligger jag faktiskt i lä, då du faktiskt är den faktiske vinnaren i detta faktum. Och samtidigt undrar jag faktiskt vem den där taskige Stenis är som sviker dig så! Fyyyy på honom! Bläää!Och här tänker jag FAKTISKT avsluta min kommentar och faktiskt skänka dig en stor fet tumme och en kram….Faktiskt…/ Rozie

  Gilla

  Svara
 2. Det var faktiskt riktigt uselt av Stenis att bli sjuk denna helg!Ha en riktigt bra kväll ändå!

  Gilla

  Svara
 3. Alltså karlar! Inte tar de någon som helst hänsyn. Nädå!Faktiskt.

  Gilla

  Svara
 4. Jag håller faktiskt med!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: