RSS Flöde

Bajs på golvet! /erviluca

Postat den

 

Mellan ringer mej på jobbet:

-”Mamma, hundarna har bajsat en stor hög i mitt rum, och sen har dom klivit i det och gått omkring och gjort bajsmärken!”

Han låter som om jag borde ringa både brandkåren och polisen, och kanske också ambulansen!

-”Jaha. Då får du väl torka upp det då!” svarar jag lugnt.

-”Äruinteklok! Jag KRÄKS! Jag kan inte vara i mitt rum!!! VAD SKA JAG GÖRA RESTEN AV DAGEN???”

-”Men vad menar du då? Menar du att jag ska komma hem och torka upp bajset?”

-”Ja.” Han låter som om han tycker det är självklart.

-”Neheedu! Inte kommer jag hem bara för att torka upp en bajshög.”

Jag veeeet att Mellan är otroooligt äckelmagad och jag veeet att han nästan nu är döende av äckel över bajshögen. Han är den som aldrig gillat att kladda, och alltid slitit av sej tröjan om den varit minsta lilla fläck på den och den som också har otroligt luktsinne och äcklas oerhört av konstiga lukter/dofter.

Jag tänker att han flyttar hellre än torkar upp en bajshög! Så jag ber att få prata med Minsting, som också är hemma.

-”Nä, han börjar väl bara böla….” säger Mellan när jag säger att jag vill prata med Minsting.

-”Nejdå! Får jag prata med Minsting NU!” låter bestämd.

-”Hej, det är Minsting!”

-”Hej, skulle du kunna torka upp bajshögen i Mellans rum?” frågar jag.

-”Ja, hur gör man då?”

Jag förklarar och förklarar….Sen lägger jag till att han väl kan torka av hundarnas tassar också…

-”Okey, men hur ska jag göra med golvet i MITT rum….Det är bajsmärken av tassar där….”

Jag förklarar var allt finns och hur han kan göra….

-”Okey!” säger Minsting glatt och vi lägger på luren. Han känner sej säkert som Räddaren i Nöden, och det är han ju faktiskt också…Kanske vi kan anmäla honom till Årets Hjältar….*tänker*

 

Jag undrar såååå hur det ser ut när jag kommer hem….

Det är tur att man har en ”Riktig Karl” till son där hemma som kan torka upp lite skit!

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Fy hundan…drar jag till med och bilden du klistrade in.. du får nästa torka bloggen när du kommer hem?Storkis

  Gilla

  Svara
 2. I all sin prakt, he, he, undrar hur många plus Axel Schullman skulle ge?

  Gilla

  Svara
  • Alex Schulman går väl inte in på ”pöbelns” bloggar? Jag plussar mej själv istället: +++++ Jippi! Jag fick FEM av fem möjliga! Vilken tuuuur! 😛

   Gilla

   Svara
 3. Nu ska jag berätta en hemlighet! Sist jag skrev inlägg satte jag ett papper i kanten på datorn för att slippa se den där ”idioten” som vässade pennan i kanten på bildskärmen när jag skulle skriva…Jag tror att han smygtittar på dig när han har idetorka!Storkis

  Gilla

  Svara
  • Ojdå! Ja, det är inte lätt att vara bäst! sa hon så ödmjukt…He he he…Man får stå ut med att ”folk” snor ens ideer och bara vill ta på en och sånt… *harkel*

   Gilla

   Svara
 4. Ha ha, är man stor måste man vara snäll heter det ju….Tur att det var någon som kände sig manad att torka skit i alla fall. Här hemma vet jag inte om det skulle vara upptorkat eller om det skulle ligga kvar på golvet *klurar*Den äldsta torkar upp kattens spyor så kanske, kanske, kanske. Den yngsta skulle aldrig göra det tror jag. Sonen har faktiskt plockat upp när vi varit ute men det betyder ju inte att det skulle vara lika självklart inne.Sköt om dig // kramar Tess

  Gilla

  Svara
  • Mellan torkar inte upp något någon gång! Han ”lägger till” istället – spyr i skithögen…nästan! Storing och Minsting är mer ”rejäla” – som sin mamma (!). Deras pappa är också äckelmagad och ”fånig” (enligt mej) vad gäller ”äckliga saker”….Sköt om dej! Kram!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: