RSS Flöde

Om-möblering fas 2 /erviluca

Postat den

 

 

(Vår loftsäng ser inte riktigt ut så här,  men jag hittade ingen bild på exakt våran när jag googlade, så det får bli en liknande säng som illustrerar mitt inlägg…)

 

Dagen bara försvinner…..Vakna – kväll! Liksom.

Men nu ska fas två i om-möbleringen startas: Den jättestora loftsängen i Minstings rum ska skruvas ner. Jag måste ”ladda” inför detta projekt. Jag hatar att skruva! Sängen består av en ovansäng, en soffa under som kan vecklas ut till en dubbelsäng och ett litet skrivbord på sidan, med två lådor under. Detta ska bli en hög med plankor. Helst idag.

Sen ska Minsting få en ”riktig säng”: ”Helst så hääääär stor!” säger han och måttar med händerna…Tyvärr har vi ingen ”stooooor” – bara en vanlig 90 cm:s….

Wish me luck!

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Lägg ut annonsen på Blocket och säg att du kan dra av nån hundralapp mot att de skruvar isär den. På så sätt ser ju köparen att alla delar finns och hur de ska monteras ihop igen. Nöjd köpare och en ännu nöjdare Erviluca är väl inte helt fel?

  Gilla

  Svara
  • Orka vänta! Sån e jag! Orkar inte vänta när jag väl bestämt mej att det ska bli gjort. Så nu har jag skruvat isär den, med 197 skruvar, typ…och nu vet jag inte vad jag ska göra av alla delarna…Fick för mej att kasta ut dom genom fönstret på baksidan, men Förnuftet sa: ”NEJ, Erviluca!” och jag lyssnade (för en gångs skull) på det. Så nu står hela skiten utanför ytterdörren…i trappen…för vidare befodran till förrådet…Pust!

   Gilla

   Svara
 2. bra ide från Madam xyzom du redan hunnit börja skruva så hoppas jag att allt går bra.

  Gilla

  Svara
  • Allt har gått bra, men det var svettigt, för när allt var nedmonterat så är det ju RESTEN kvar med att flytta sängar, skåp och hyllor hit och dit..Svetten stänker! Pust.

   Gilla

   Svara
 3. Yepp! Wish u luck!!

  Gilla

  Svara
  • Tack! Rummet är NÄSTAN färdigt! Men vad ska jag göra av alla grejer som ”blev över”…Pust! Alltid blir det något över när man möblerar om…För att inte tala om undulaterna. *Ropar*: ”VEM vill ha två undulater??!!”

   Gilla

   Svara
 4. Det ser alltid ut som en krigszon innan man får alla grejer där de ska vara också. Bara man ser på det känns det oöverstigligt. Skönt att du har skruvat klart nu iallafall 🙂

  Gilla

  Svara
  • Ja, så är det! Och samtidigt är det så bra att få städat i varje vrå, och få ur alla grejer, som är viktiga, för man inser att dom kanske inte är så viktiga…eller inte…Men sen ska dom vidare in i ”Någon Annan Låda”….typ…. Det tar sin lilla tid, men sen blir det (förmodligen) bra…

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: