RSS Flöde

Tyyyyyyypiskt killar??!! /erviluca

Postat den

 

Två tonårssöner, och en på god väg…..(att bli tonåring alltså…) och jag undrar….

Varför är det så roligt för killar att BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLA, att LÅÅÅÅÅTA och VÄSNAS??? Är det för att dom ”nyss” fått en ny röst, och att den ska testas i höjd och längd och volym?? Eller VAD? Gör tjejer så här också?

 

Det är tyst i lägenheten….*harkel*….Tyst och tyst…Vi har två glada undulater som kvittrar och ”pratar” nästan heeela tiden, TV:n står alltid på och X antal datorer låter på olika sätt från olika hörn, och hundarna skäller när dom hör något utanför….Men förutom DET, så är det tyst….

Nåja. Jag börjar om: Det är TYP ”tyst” i lägenheten och som den husliga mamma jag är har jag lagat en fantastisk middag till Grabbarna Grus, och går runt och säger vänligt till alla: ”Maten är klar! Varsågod och kom och ät!”

Efter en stund…*harkel*…Olika lång stund beroende på VAR dom är i spelet/chatten osv…kommer dom drällande från olika håll….Nåja; lägenheten är bara 70 kvm, men ändå…..

…..och så börjar det:

-”ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!”

-”UÄUÄUÄUÄUÄUÄUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!”

-”OIOIOIOIOIOIOIOIOIOIOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!”

-”KLAPP!KLAPP!KLAPP!KLAPP!KLAPP! = *KLAPPAR HÄNDERNA HÅRT*

Det vanligaste är att jag skriker:

-”TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYST!!!! JAG BLIR TOOOOOKIG!!!!”

….men häromdagen sa jag inget när dom drog igång… Jag hade bestämt mej för det, för att se vad som händer….

Jag tycker att jag stod ut rätt länge…..men det kanske bara var några minuter….Jag vet inte….för till slut skrek jag -”SLUUUUUUTAAAAAA!”

Grabbarna tittade på mej och sa förvånat:

-”Varför sa du inte till på en gång?”

 

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Vete fan om tjejers tisslande och tasslande, eller huga ännu värre!, nonchalant tystnad är detsamma. Om jag t ex ropar att maten är klar så svarar de inte – de har ju hört! Men jag vet ju inte om att de hört mig ropa så jag ropar igen, med resultatet att de blir tjuriga – jag tjatar ju så förbannat!

    Gilla

    Svara
  2. du klarar väl inte av att balansera ut dem=)

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: