RSS Flöde

Gammalt och nytt /erviluca

Postat den

Akelius har renoverat våra hus på utsidan. De började för ungefär 1 år sedan. Vårt hus började dom renovera i augusti har jag för mej. Det blev klart i december 2021. Under tiden bytte vi värd. Akelius sålde husen till Heimstaden.

Nu är husen jättefina och fräscha och så var det bara uteplatserna kvar att fixa för oss som har såna.

Jag såg framför mej hur vi skulle få nya fina staket och nytt plank och hela fadderullan. Sedan skulle dom lägga på ny jord och så nytt gräs. Åh, vad fint det skulle bli!

Elsa och Theo tittar på hur dom bygger där utanför.

Så såg jag att grannens GAMLA staket satts upp – det fula bruna staketet. Och det GAMLA planket, som är halvruttet och trasigt och ska vara vitt, men är mer….gråskitigt. Jag tänkte att gubbarna måste ha fattat fel – dom kan väl inte sätta upp dom gamla spruckna och skitiga staketen kring det här nya fina fräscha huset?

Man skulle alltså lägga MILJARDER på att renovera dessa stora hus och sen avsluta med att inte kunna lägga 1000 kr på att sätta upp nytt staket??

Nä. Det måste vara fel.

Idag satte dom upp mitt gamla staket, där brädor fattas och det gamla planket som är prickigt av skit. ”Såja”, sa gubbarna (kanske) och gick.

Och jag bah: ”Eeeeeeh, va?!”.


#akelius #ägarbyte #renovering #nyttstaket #ruttetstaket #plank #heimstaden #skogås #obegripligt #hurtänkerde #gammaltochnytt

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: