RSS Flöde

Lektörer!! Ho hooo! /erviluca

Postat den

Jag behöver en lektör. Jag tror det heter så iallafall. En som går igenom mina manus och säger ditten och datten om dom, så att jag kan fixa och trixa i dom och göra dom färdiga.

Det kan vara en blivande lektör som tränar på mina manus, eller en som är utbildad och kanske inte fått jobb än…eller en som bara vill vara snälla mot mej och hjälpa mej…om det finns såna?

Jag behöver att någon går igenom mina manus och rättar i dom, tycker till och säger vad jag kan göra om och göra bättre och lägga till, eller vad nu som behövs.

MEN lektören kan inte få betalt förrän jag ger ut boken.

Jag har minst 4 vuxenromaner (vilket låter lite snuskigt, men det är helt vanliga romaner för vuxna) och flera småbarns-manus liggande. Några har legat i flera år, andra är rätt nya. Alla är dock färdigskrivna. Jag har också flera påbörjade manus samt några som bara finns i mitt huvud, men som jag ska skriva när tiden räcker till eller när jag börjar få ge ut mina böcker så att jag liksom får en ”kick” att skriva mer.

Mina vuxenmanus är nästan genomgående av ”elände-genren”. Det handlar om barn som dör, far illa och eländes elände. Dom flesta är ”baserade på en sann historia” eller baserade på ”flera sanna historier” som blivit en.

Snälla lektör:

HJÄLP!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: