RSS Flöde

Jag vill också! /erviluca

Postat den

Jag vill också resa. Till Bali, Thailand eller bara till England, till fjällen och åka skidor eller Någonstans till någon slags #åkabortpåsemester.

Jag vill också bjuda mina söner på en längre resa där vi hänger, badar, upplever saker,

Jag vill också vara ett VI; ”VI ska åka till…../VI är bjudna på…./ VI ska bara chilla i helgen….”

Jag vill också bo på landet i ett hus med många djur!

Jag vill också bo i en gammal lägenhet på söder med högt i tak.

Jag vill också ha ett tjejgäng omkring mej som jag alltid kan vända mej till när det krisar eller när jag bara vill berätta något, och som jag bjuder hem ibland och vi pratar dricker och äter tills vi storknar…

Jag vill också bo nära jobbet.

Jag vill också ha valpar att nosa på, gosa med, leka med….

Jag vill också älska att stå i köket och laga mat, tänka på mat, planera mat, titta på matprogram på TV, blogga om mat, älska mat!

Jag vill också gå på zumba eller bara på ett gym regelbundet, bli beroende av det.

Jag vill också dela på allt med någon.

Jag vill också vara rik.

Jag vill också älska.

Jag vill också vara utvald och älskad.

Jag vill också!

Fan, vad det är orättvist!! 😠

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Tycker du att livet är orättvist ;-). Det finns å mycket i livet som är gratis men som man kanske inte tänker på.

  Att du vill kunna resa, det förstår jag. När min dotter var liten (nu har jag nyss blivit mormor) hade jag ont om pengar, men som medlem i Svenska Kyrkan kunde jag söka fonder där inför varje sommar och vinter. Då kunde jag också resa. Inom Sverige på vandrarhem som är mycket roligare för barn än att bo på hotell).

  Jag hade turen att ha sparsamma föräldrar och fick ärva lite pengar. Då reste jag upp de pengarna på ett antal år. Det var det värt. Att resa kan vara svindyrt, men jag köpte reguljärbiljetter under lågsäsong (senast 14e december) och bodde i enkla boenden på orterna (t.ex Thailand,Sri Lanka där det är billigt att bo och äta).

  På såna ställen, på det sättet att resa, får man också möta lokalbefolkningen och det är det som är att ferkligen besöka ett land.

  För övrigt; prylar betyder inte ett dugg för mej, men vi är alla olika.

  Titta gärna in på min blogg.

  // Kao

  Gilla

  Svara
 2. Ibland tycker jag livet är orättvist åt mitt håll – så att det är synd om MEJ! Ibland tycker jag livet är orättvist åt andra hållet – så att det är synd om ALLA ANDRA (nja….en sanning med modifikation). Hej och hå!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: