RSS Flöde

Hur ska en kille ta kontakt nuförtiden? /erviluca

Postat den

 

Dom säger att det inte går, att dom inte kan och att dom inte vågar.

Dom säger att tjejerna viftar bort dom, kränker dom och nedvärderar dom: ”Stick och brinn! Faan vad ful du e! Tror du att du ÄR någon?!?”

Dom säger att tjejer kräver att dom ska ta första steget och att dom ska ta initiativ till allt och att dom ska bjuda och bjuda till.

Dom säger att tjejerna kommer med dubbla budskap; ”Gör nåt då!” och ”Gör inget!” Samtidigt. Liksom.

”Hur ska man veta??!?” säger dom.

”Hur ska man förstå vad dom vill??” säger dom.

Det är inte bara dubbla budskap – det är Omöjliga-Att-Begripa-Budskap!

”Och sen om man Reagerar, säger ”Meh! Ge´rej nu!” så är man en Översittare – en Tyyypisk-Man-som-inte-fattar-nåt! Och så slänger dom med håret i ansiktet på en och går. Ibland vill dom att man ska följa efter – ibland inte – och hur man än gör blir det fel,” säger dom.

”Det är ingé kul att gå ut. Man står först i en kö en lååååååååång stund (och fryser) och sen får man komma in och då hänger man med ett gäng snubbar/kompisar och dricker shots, och man (låtsas) ha kul och skrattar och skojar, fast man hör egentligen inte vad nån säger eftersom musiken är så hög….och sen kanske man ställer sej med dom andra killarna på dansgolvet och dansar – eller snarare hoppar till musiken….och där finns ett gäng tjejer som också dansar och hoppar….men kommer man för nära eller försöker ta kontakt hoppar dom iväg och kanske dom slänger med håret och skriker: ”VAFAAN TROOOR DU??!”…och man känner sej som en våldtäktsman fast man aldrig i livet skulle vilja ha sex med någon som inte vill….och egentligen bara vill ha lite kontakt och lära känna….

Säger dom.

Hur har det blivit egentligen? Hur ska killar ta kontakt med tjejer nuförtiden – och tvärtom? Är det BARA Tinder som gäller nuförtiden och vad gör man när inte det heller fungerar, och man bara längtar efter att bli älskad och att få älska någon?

….undrar några killar i 20-25-årsåldern.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Svara till #utansvar #haringasvar #svarslös

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: