RSS Flöde

Fuck you, till alla! /erviluca

Postat den

Jag sitter med näsan mot fönsterrutan hängande över ratten och försöker se vart vägen tar vägen. Av och till fräser jag ”Fuck you jävla skit!” eller så andas jag in DJUPT och SNABBT eftersom jag får små hjärtsnörp av och till.

lite av varje mars 2013 012

Varje gång jag får hjärtsnörp ställer sej Milton upp – beredd på ”attack” (eller möjligen krock…).

Pust!

Det är för jävligt att köra bil i duggregn i mörkret på vägarna i Dalarna. Säkert är det lika jävligt i alla andra län också! Jag SER ju inget! Jag fattar inte hur dom kan se vart vägen tar vägen, alla dom andra, som swischar förbi ”i 180”!?

När vägen går nedåt och samtidigt svänger håller jag nästan andan av skräck över att bilen inte ska svänga åt det håll jag vill.

angry man in car with road rage

Ibland kör jag i såna där otroligt fåniga ”fållor” långa sträckor, och då blir det en låååång rad av bilar bakom mej som säkert sitter och fräser ”Fuck you, jävla kärring!” till mej, bakom ratten.

Jag retar upp mej på att dom troligen är irriterade på mej och så vill jag skrika ”FUCK YOU!” tillbaka – utifall att (!) liksom. Jag kör ju så fort JAG kan! Även om det bara är 70 km/tim på en 100 km/tim-väg!

Jag tror jag ska klistra ett stort fuck-you-tecken i min bakruta.

Självlysande!

😉

 

Free stock photo of sunset, hands, love, woman

Kärleksfulla hälsningar.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Avskyr också att köra i sånt väder, allt ljus försvinner i ett svart hål och man blir bländad ännu mer av varenda möte än annars. USCH! Förstår precis vad du menar!

  Gilla

  Svara
 2. Usch ja, det är hemskt.Håller med dig och starkskör till 100%.. Men jag undrar också hur det går utan Fiona?

  Gilla

  Svara
  • Fy ja. Det går över förväntan utan Fiona. Saknar henne ”i kubik” ibland, men däremellan är det så fullt upp hela tiden. Att gå långpromenad med bara Milton känns dock rätt ”meningslöst”… 😜

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: