RSS Flöde

Mindfullnessiga fästingar /erviluca

Postat den

 

När jag går i gräset tänker jag på fästingar. Jag brukar inte tänka på fästingar.

Jag tänker lite på ormar också. Jag brukar inte tänka på ormar heller. Hoppas jag inte börjar bli rädd för en massa saker. Det är rätt skönt att inte vara rädd och inte tänka på fästingar och ormar. Blir man biten så blir man. Jag gillar ju att gå omkring i naturen. Om jag börjar bekymra mej för allehanda småkryp så blir det ju inge bra…

Jag tänker lite mer på fästingar…Jag tänker på deras tråkiga liv. Eller också är dom väldigt kloka. Dom sitter där och väntar i FLERA ÅR på att någon ska gå förbi, så att dom kan ta ett skutt och sätta käkarna i någon med blod i sej.

Jag tänker: ”Snacka om Mindfullness!”, som ju är så inne nu. Alla ska mindfullnessa! För det är jättebra! Att sitta still, andas och hitta sitt inre. Det är ju det enda fästingar gör!

Så summa av kardemumma är att fästingar är väldigt ”moderna”, och så har dom kontakt med sitt inre.

Typ.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: