RSS Flöde

Åk inte! /erviluca

Postat den

Rep

 

Om jag var din mamma skulle jag ta ett rep och knyta fast dej vid elementet – inte för att du är frusen, för det vet jag inte om du är – utan för att jag skulle tvinga dej att säga att du inte ska åka. Jag skulle kittla dej under fötterna tills du skrek: ”Jag stannar hemma!!”

Om jag var din pappa skulle jag tvinga dej att sätta dej på en stol i ett hörn och så skulle jag sätta på dej en Tänkarmössa. Du skulle behöva tänka igenom ditt beslut ett varv till och sedan skulle jag föreläsa om vad som kan hända i det andra landet, och jag skulle säga att du är precis i början av livet och att det kommer att vara svårt nog utan att du ska utsätta dej för riktigt krig och elände.

Om jag var din sambo/pojkvän, skulle jag lägga mej på mina bara knän och säga: ”Vill du gifta dej med mej?” och sedan skulle jag säga: ”Stanna hemma! Åk inte!”. Kanske jag också skulle göra dej lite gravid så att du inte KUNDE åka iväg.

Men nu är jag inte ens en riktig moster/faster, utan bara någon slags bonus-sådan eller plast. Så jag kan inte säga något egentligen. Så jag håller väl tyst, och håller tummarna.

Eller nåt.

Kram!

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: