RSS Flöde

Farbror Snusk /erviluca

Postat den

Klicka för att se förstoring

Han älskar att prata. Ääääälskar. Han pratar pratar pratar pratar pratar, byter ämnen så det står härliga till, berättar, pratar pratar pratar. Han frågar också. Och lyssnar på mina svar. Och minns. Så när vi träffas nästa gång, 3 år senare, med våra hundar, så MINNS HAN vad jag svarade! DET är otroligt, tycker jag.

Men Guuuuud vad han pratar! Och berättar! Han berättar ALLT, utan hämningar!

Förrförrförra gången berättade han bland annat om sin frus ändtarmscancer, och hur han skötte om hennes infekterade bulor och knölar i underlivet. Och jag nästan KRÄKTES av dom bilder som målades upp i mitt inre. Jag hade lust att säga TMI (= To Much Information) men väluppfostrad som jag är lyssnade jag seriöst och uppmärksamt på vad han berättade (och kräktes i mitt inre).

Idag gick jag en 2-timmarspromenad, och i slutet av den, stötte jag ihop med Farbror Snusk. Ja, jag tror han får heta så numera (i mitt inre) för varje gång jag ser honom sedan han berättade om sin fru, känner jag lite äckel och ser ett geggigt, varigt underliv framför mej. *ryser* Tyvärr.

Prostatan

Han började DIREKT prata prata prata prata prata prata….och den här gången fick jag bland annat veta att han tagit ett prostataprov och att värdena var förhöjda.

Jag blir så FASCINERAD. Berättar han alla såna här intima detaljer för ALLA han träffar, eller är det bara för MEJ? Och VARFÖR? Jag vill inte veta! Faktiskt. Han kan behålla sin prostata och sin frus underliv och sina fotvårtor för sej själv, faktiskt.

Men han är rätt trevlig ändå.

Eller…han är så otroligt social och glad och positiv, mitt i allt, så på något bakvänt vis tycker jag om honom.

Men han kan få heta Farbror Snusk i mitt huvud. Iallafall.

Lova att inte säga det till honom.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Tänk om han läser din blogg och känner igen sej.

  Gilla

  Svara
 2. Blåst af Kuling

  JAG vet! Han ser så dåligt så han har förväxlat dig med sin och frugans husläkare! Nästa gång han dyker upp så får du säga att han måste boka en tid först innan han berättar om krämporna! 😉

  Nej, skämt åsido. det är tragiskt att han måste berätta sådana här ”intima detaljer” för dig, du som utomstående har ju inget intresse av det.. Han kanske inte har några vänner och bekanta som orkar lyssna på honom. Du tycks ju vara den enda som gör det. Man kan ju undra vad hans fru skulle tycka om hon visste hur öppenhjärtligt han beskriver hennes underliv. Sådana detaljer borde ju vara högst privata och stanna inom den egna familjen kan man ju tycka.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: