RSS Flöde

Alla mina manus /erviluca

Postat den

 

Nu börjar det bli lite för många idéer. Och lite för många påbörjade manus.

Jag har…. *räknar*…. 3 färdiga ”vuxna” manus, 6 barnboksmanus (och då räknar jag in ungdomsmanusen där – ifall du undrar…) och så har jag….. *räknar*….. 10-15 påbörjade ”vuxna” manus där jag skrivit allt ifrån 10 sidor upp till 80-90 sidor, som jag inte avslutat och ett par ungdomsmanus som är oavslutade.

bokmanus

Att skicka in manus kostar pengar, för dom är tunga och väger en del, och många förlag vill fortfarande ha sina manus i pappersform. Hela tiden får jag nya ”Superduperbra” idéer som jag påbörjar för att det vore dumt att tappa bort idén liksom. Eller så tappar jag fart i något manus, och medan det ”vilar”, börjar jag på, eller fortsätter på, ett annat.

Investing, Stocks and Chaos

Det blir samma röra som allt annat jag gör nuförtiden.

Förhoppningsvis har jag plötsligt 20 manus som är färdiga! Och sen blir det att skicka in! Fast vem vill ge ut 20 böcker på en gång, liksom?

Nu ska jag sova på saken. Kanske jag i drömmen hittar en utväg. Tror jag inte. Men ändå!

God natt!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Det viktigaste av allt är ju att ha en dröm! Vad skulle man annars ha att leva för?

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: