RSS Flöde

Jag KANSKE ska baka…/erviluca

Postat den

baka

Hallelujah!

Jag bakar aldrig! Så ni vet det. Jag är ingen köksmänniska.

Jag är en förklädd man från 40-talet, typ. En sån som borde få gå till jobbet tidigt varje morgon, göra något Viktigt och därefter komma hem från jobbet, ha en liten fru som möter mej i dörren med en kyss, undrar hur min dag varit, ger mig mina tofflor och dagens tidning, så att jag kan sätta mej i fåtöljen och VILA – kanske men en liten drink. För jag är rik, dessutom – tjänar mycket pengar på mitt Viktiga jobb nämligen. Sen ska jag äta en god och näringsriktig måltid som min lilla fantastiska fru gjort, prata lite med fru och barn, varvid jag måste vila igen. I min sköna fåtölj. 😉

Sån är jag. EGENTLIGEN.

Så ni förstår hur stort det är att jag nu funderar på att BAKA.

Varje gång jag bakat blir det…spännande! Det blir aldrig det jag tänkt. Ibland blir det inte ens ätbart. När jag skulle baka bullar för många år sedan, blev det skorpor. Ofta Ibland blir det ätbart, men ofta fult. Men det gör ju inget.

Jag har förstått att cupcakes är enkelt att göra, så jag kanske ska dra mej lite åt det hållet. Jag gillar ju inte att läsa recept så kanske jag tar alla ingredienser jag har i mitt skåp, och geggar ihop det, häller i små formar – och voila,  så kan jag bjuda morgondagens gäster på det (!).

ICA Kanelbullar

 

I värsta fall kan man ju alltid kasta skiten och sedan gå och handla något.

Tur att man lever IDAG och NUFÖRTIDEN och i SVERIGE! Huuuur hade jag gjort om jag fötts i ”fel land”, som kvinna? Oj oj oj, tanken är skrämmande.

*ryser*

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Inte hade du ju bakat kanelbullar!? I flera veckors tid har jag glömt köpa kanel! Skulle senast idag……Surdegen står och surar i kylen. Det är fan inte lätt!

  Gilla

  Svara
  • Jag smälte smör och blandade i socker och sen gick jag ifrån bunken….BANG, så åkte bunken i golvet med hjälp av en stor tass. Därefter slickade en nöjd Fiona i sig hela härligheten. Det var den bakningen…. 😛

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: