RSS Flöde

Någon slags studentfest /erviluca

Postat den

Alla blivande studenter med inbjudna släktingar firade igår på ”Ett ställe”. Det as-snöade när vi åkte dit, och det as-snöade när vi åkte hem. Som tur var fick jag skjuts av sönernas pappa både dit och hem.

Oj, vad trevligt vi hade –  vi i vårt gäng! Gud, vad vi är roliga och trevliga och trivs ihop! Shit bah! Den familj som satt intill oss hade inte alls lika kul. Vilket gjorde vår trevlighet ännu bättre. Närå. Men ibland gör jämförelser det bättre, eller sämre, på något vis. Maten var god, och vinet var gott och allt gick fort.

Grattis Ulf Öfverberg

Alla elever fick medaljer av ett gäng tjejer som hade ordnat med Trevligheter. Typiskt tjejer att ordna och fixa och göra allt så himla bra och fint! Storing vann pris för ”fulaste ryggsäck” – ha ha ha! Motiveringen var helt underbar: Storing ÄR bäst! Jag visste det!

Sen om betygen visar  annat skiter jag i, för det viktiga är att vara en BRA människa och en GOD kompis. Sen kan folk ha både tvåtusen A:n och ben och armar och hela fadderullan. Tyvärr syns det inte i betyg att människor är Goda och Fina och Fantastiska, omtänksamma, vänliga, empatiska och kloka. Betygen visar bara om man pluggat mycket och har ett bra minne. Och det styr sedan om man kommer in på nästa skola.

Typ.

Nåja.

Blue sheep sleeping on a pillow - stock vector

Nu är det dags att nanna kudden.

Natti!

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Antar att du nannar sött!?

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: