RSS Flöde

Numerologi /erviluca

Postat den

 

Jag begriper det inte alls – inte på något sätt! Hur kan ett räknande av ens namn få fram ens personlighet? Obegripligt! Och även om en Numerolog försöker förklara så förstår jag inte. Jag förstår ju knappt ens siffror när dom inte ingår i numerologi! Kan knappt klockan….Jo, det kan jag, men jag tänker ofta fel när det gäller klockan; Tex kan kl. 16.15 bli klockan sex, för mej….eller så kan 18.30 bli halv åtta i mitt huvud. Om jag är för snabb, eller bara tänker fel.

Nåja.

Nu skulle det handla om numerologi.

Vi sitter och pratar – några FQ:are (Fantastiska Quinnor…) – då någon plötsligt börjar prata om numerologi. Och då säger en av FQ:arna att hon ÄR numerolog (!). Jag och en FQ till, blir alldeles till oss i trasorna och vill ha oss ”numerologiserade” directly. Sånt kan inte ske ”direkt”, men hon får våra HELA namn (stavade som dom var ursprungligen) på en papperslapp, och ska senare återkomma med vår ”spåning”.

Någon vecka senare sitter jag med min Numerologi på ett papper. Det mesta är på engelska, så jag laddar i ett par dagar innan jag läser det.

Men Guuuuuuuud, vad det stämmer kring HUR jag är, VEM jag är, HUR jag tänker, VAD jag gjort osv. Unbelivable! Det är verkligen mitt i prick!

Men det bästa av allt är att 2014 kommer att bli ett år som går i romantikens och kärlekens tecken! Och jag bah: ”Äntligen!”.

Det står också att jag ska satsa på att uttrycka mej i skrift, eftersom jag är så duktig på det och att jag bör uttrycka min kreativa sida, eftersom jag mår dåligt annars, och att jag mår speciellt bra av att dansa och av rytmer (!). Jag som äääälskar att dansa och ääääälskar RYTMER! Jag borde ha blivit trummis (men det står inte). Också.

Puh, vad det är skönt att bli bekräftad.

Nu kan jag sätta mej ner och vänta på att Kärleken ska knacka på dörren.

😉

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Spännande, en jobbarkompis sa att jag var en tvåa genom att plussa ihop födelsenumret på nåt vis.. Men jag har ingen aning om hur en tvåa är :).. som jag eller..?
  Om det stämmer så bra som du säger kan man undra hur det kommer sig att det ”funkar” att räkna ut vad man är för nummer..

  Gilla

  Svara
  • Jag ”är” en trea, men sen är det ju en massa andra siffror på olika sätt också som beskriver en på olika sätt, precis som man är ETT TECKEN (jag är vädur) och sen står en massa andra planeter i en massa hus och grejer….så det liksom blir JAG. Unika jag. 🙂

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: