RSS Flöde

Jävla helvetes SKIT!!! /erviluca

Postat den

VARNING: Ett ”Tyck-synd-om-mej-inlägg”!  Tjat om värk igen…. Så du som inte orkar, sluta läsa här.

 

Men jag måste orka med värken. Vad har jag för alternativ/val?

Jag fick ryggskott häromdagen, och blev alldeles sned, hade ONT när jag andades in, eller tittade ner. Ont hade jag förresten hela tiden, men när jag andades in, eller rörde mej på ”vissa sätt”, HÖGG det till så att jag tappade andan.

Jag hade mycket ont i ryggen som barn eftersom jag har scolios (ryggraden växer snett, som ett S), men sen vande sej liksom ryggen vid att vara lite sned så sen har jag inte haft så mycket besvär från ryggen. Ett ryggskott var tionde år ungefär, kan man säga.

Mitt ryggskott häromdagen kom MYCKET olämpligt, men NÄR kommer sjukdomar etc ”lämpligt”, egentligen?

Sen har jag varit så GLAD över att jag haft mindre huvudvärk och migrän på sista tiden, tills för någon vecka sedan….BLÄ!!!

Och så idag, när jag gick i skogen, förändrades plötsligt synbilden. Jag såg en halv stor stjärna som glittrade så vackert i ena synfältet. *suckar* Förresten hade jag en sån synförnimmelse igår kväll också….fast en större stjärna, men det gick över senare under kvällen. Det är SÅÅÅÅÅ obehagligt! Delar av synfältet försvinner och istället är där en glittrande stjärna, eller flera. Urkonstigt! Iallafall: Detta betyder att ”snart kommer ett Rejält Migränanfall!”. VARNING! Liksom.

Och jag bara kände: ”Näe, skit på dej jävla migränjävel! Du ska inte styra mitt liv! Jag ska fanemej gå färdigt min promenad och sen ska jag fanemej ta ett dopp i poolen, precis som jag planerat!” Jag försökte verkligen låtsas som om jag inte hade en stjärna mitt i synfältet. Och jag gjorde det jag bestämt, men till slut orkade liksom inte kroppen på något sätt….

Den började må illa och sa: ”VARNING! VARNING! Snart spyr jag och startar ÅRETS VÄRSTA MIGRÄNANFALL om du inte stoppar det NU!!”, så jag fick kasta på mej kläderna och åka till Apoteket (trafikfara när man bara ser hälften av det man ska se….). När jag hämtat ut min medicin tog jag dubbel dos, och inom 5 minuter var stjärnan borta: ”TACK, Medicinen!” liksom. Men inte BANDET som började dras åt runt huvudet. Jag var faktiskt tvungen att känna efter med handen om det satt ett band där, för så stark var känslan!

Så jag åkte hem, drog ner persiennerna och lag mej i soffan och viiiilade. Åt glass också, för inför migränanfall blir jag såååååå sötsugen och såååå törstig. Så jag drack både Pepsi Max och en massa vatten också.

Och nu tycker jag det RÄCKER!!! Hur länge ska jag dras med all denna värk som kommer som en blixt från klar himmel när man minst anar?!? Eller när man mest anar? Eller närsomhelst!? Och hej och hå!

Jag blir sååååå trött på värk!

Dessutom kan jag tala om att jag har HUNDRA gånger hellre ont i ryggen än migrän! KAAAAN jag inte få välja, snälla!?

Det är såååå jävla helvetes synd om mej och jag vill bara sövas ner tills jag mår bra igen!

Tack!

 

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Stackars dig, du har min sympati. Hoppas det går över snart./vslip

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: