RSS Flöde

Vaknar efter en halvkrackig natt…/erviluca

Postat den

 

Det blir lätt halvkrackiga nätter när man sover i vardagsrummet och tre tonårssöner har sina rum runtom, och är vakna heeeeela natten. Även om dom är rätt tysta, låter det lite från datorer och dom passerar förbi när dom ska till toan….Jag KAN sova, men vaknar till hela tiden….

Dessutom tycker Fiona att det är jättekonstigt att killarna är vakna…Hon har vandrat runt från rum till rum och liksom frågat ”Ska vi vara vakna?? Jahaaa….”. Liksom. Och så åt dom chips! Chips luktar gott. Enligt Fiona.

Vi har tagit en morgonpromenad. Det är härligt med lördags- och söndagsmorgonpromenader, för det är så lugnt och stilla, och ofta är vi helt ensamma ute. Hundarna kan springa fritt utan att någon vrålar ”Koppla hundarna!” och jag kan koppla av i Lugnet.

Nu ligger dom vid mina fötter, under bordet, och tar igen sej, och jag funderar om jag ska gå och se VEM Bachelorette-tjejen valde att gifta sej med….

Ja, det ska jag nog. Det är liksom en rätt Viktigt Kunskap i mitt liv!

NOT!

Men ändå….

Jag är lite nyfiken….Jag har ju sett henne då och då på lördagsmornarna, slappandes i soffan….och tänkt: ”NEJ! Ta honom! Åååååh, du skulle bara VETA vad han säger när du inte är med!!! Meeeen, hur kaaaan hon kyssa Honom?!?” osv….

He he he….

My life is exating, I might say!

 

🙂

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Great write-up, I’m regular visitor of one’s website, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a lengthy time.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: