RSS Flöde

Lyckligt pirr i kroppen – en energiboost helt enkelt! /erviluca

Postat den

Jörgen Ooms från www.peakmotivation.se gav mej en enerigboost idag. Inte bara mej, förstås, utan hela arbetsplatsen! Fast vad alla andra kände kan jag ju inte veta, eller stå för, men det bubblade av skratt i församlingen.

Han sa egentligen ”självklarheter” – sånt där som man redan veeet, fast kanske inte hittat Den Röda Tråden i. Och han pekade på saker som är Viktiga, med en underbar, underfundig och ”mitt-i-prick”-humor, som gjorde att jag egentligen inte ville sluta lyssna….

Jag ville att han skulle fortsätta – gärna hela eftermiddagen också! Jag ville ha meeeer!

Jag tänkte att jag ville stoppa honom i fickan och ta med honom ut i Livet – ut i Min Verklighet. Min egenupplevda Verklighet. Jag ville ha honom i fickan så att jag kunde stoppa ner handen där ibland och känna att han”Finns där” och stöttar och hjälper mej när Livet stjälper.

Lite så.

Som ett stöd i fickan när ”alla är dumma” och ”ingen förstår”….

Typ.

Jag ville helt enkelt ha en egen Jörgen Ooms!

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: