RSS Flöde

Jag pratade rakt /erviluca

Postat den

HerreGud vilken vecka!!

Först glad, sen arg, sen glad, sen arg!

Lite som LIVET, fast i kubik.

”Vad du är MODIG som vågar säga ifrån!” säger mamma, när jag berättar.

Jag vet inte….”MODIG?”. Njae….Jag MÅSTE ju säga vad tänker och känner när det GÄLLER.

Så enkelt är det.

Hur kan man INTE göra det?

Undrar jag.

Det handlar om rakhet, eller krokighet, i livet.

Och jag säger det jag menar. När det gäller. Ibland. Liksom.

Punkt.

Ifall någon frågar.

Om man håller tyst, eller pratar i kringelikrokar, eller har ett pansarskydd omkring sej, så händer ju INGENTING! Och allt blir Samma Likadant nästa gång samma problem uppstår.

Så därför MÅSTE ”man” prata Sanning. Direkt. Rakt.

Men alla vågar inte.

Kan inte.

Förmår inte.

Vet inte.

Är så vana vid ”cirkelpratande” att dom inte ens KAN prata RAKT!

Och dom blir jag osams med.

Fast det inte var meningen.

För jag pratade ju bara rakt.

 

 

Annonser

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar, familjeterapeut och Barnombud. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Var antaglingen mig du talade rakt med, på facebock!!!
  Livet blir enklare om man kan tala rakt in live, eller?

  Gilla

  Svara
  • Nej, detta inlägg handlar inte om dig! At all! Det händer ANDRA SAKER i mitt liv också! Och i dessa fall var pratat IRL och RAKT. Jag skriver inte att jag PRATAR när jag skriver! Dessutom finns det ingen möjlighet att prata RAKT med dig, för jag träffar ju inte dig.

   Gilla

   Svara
 2. Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is simply spectacular and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

  Gilla

  Svara
 3. Its a shame you dont have a donate button! Id certainly donate to this fantastic blog! I suppose for now ill settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!
  Course

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: