RSS Flöde

Hjältegalan/erviluca

Postat den

Jag älskar Hjältegalan. Jag har sett den varje år sedan den startade. Den är så fin och fantastisk.

Förra veckan såg jag ett Instagram-inlägg från #svenskahjältar #Aftonbladet där dom lottade ut två biljetter till inspelning av Hjältegalan. Man skulle skriva varför man ville gå på Hjältegalan och med vem man ville gå. Jag skrev att jag ville gå på Hjältegalan för att jag älskar den och att jag ville gå med min äldsta son, för att jag älskar honom. Dagen därpå fick jag ett mail om att jag vunnit dom två biljetterna. Jag blev såååå glad!

Eftersom jag var på Planeringsdagar med jobbet både när jag skrev på Instagram och när jag fick svaret ville jag omedelbart berätta – för alla! Så jag berättade lyckligt för några arbetskompisar. ”Vad är Hjältegalan?” sa den första. ”Vad är Hjältegalan?” sa den andra. ”Vad är Hjältegalan?” sa den tredje. Eeeeeh, va?!? Tittar inte alla på Hjältegalan? Borde det inte vara obligatoriskt?

Nåja, jag fick då möjlighet att berätta om Hjältegalan igen och igen och igen. Jag mailade min son och berättade att jag vunnit två biljetter till Hjältegalan och undrade om han ville och kunde gå med mej. ”Vad är Hjältegalan?” svarade han. Meh! Min son!!

När jag kom hem berättade jag för yngsta sonen (på bloggen kallad Minsting, trots att han numera är nästan 2 meter lång) att jag vunnit två biljetter till Hjältegalan och att jag skulle gå med hans storebror. ”Åh, vad kul!” sa han. ”Grattis!” Jag blev förvånad: ”Vet du vad Hjältegalan är??” ”Ja, självklart!” sa han. That´s my son (or one of them…)!

Den 5 december var alltså jag och min äldste son på inspelning på Cirkus av Hjältegalan. Vi hade fått två biljetter allra högst upp vid taket (!), men eftersom det, när galan satte igång, fanns platser längre ner klättrade vi ner och satte oss närmare. Showen hann knappt börja förrän tårarna flödade. HerreGud vad vissa människor är fantastiska och det är det man firar på denna gala.

Vi/publiken blev uppmanade att inte berätta vilka som fick pris på galan (innan den sänds) eller vilka som delade ut pris, men jag kan säga:

SE HJÄLTEGALAN SOM SÄNDS PÅ TV4 DEN 16 DECEMBER!

Man gråter. Och det spelas fin musik. Och man förundras över den positiva kraft som finns i människor.

Allt är inte skit. Det är bra att veta (om man nu tänker att allt är skit och framtiden ser dyster ut, som jag hörde några prata om på pendeltåget).


#svenskahjältar #hjältegalan #svenskahjaltar #alltärinteskit #positiv #framtiden #hjältar #cirkus #äldstesonen #mammatillfyrakillar #erviluca #instagram #mamma #

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: