RSS Flöde

Bit ihop, blunda, ha sex och fantisera om den där mannen du trodde han var/erviluca

Postat den

Jag förstår inte varför kvinnor ”går på” alla dessa grejer som vi ska fixa och ha för att ”vara snygga”. Det är som om vi är värsta julgranarna som man ska hänga saker på för att vara snygga (för vem/vilka?). ”För mej själv”, säger tjejerna och fnittrar. SURE! Jättejämställt och jättefrigjort! Tingeltangel på hela människan liksom.

Det ska vara lösögonfransar och en massa smink och fixat hår med någon färg och medel i så man inte kan gå ut i regn och rusk för då kan lösögonfransarna åka av och sminket rinna och håret förstöras.

Det ska sprutas in fett/silikon i läpparna också, så att dom blir hårda och stora och så att munnen putar rätt ut. Kan man ens prata normalt? Nyttigt med silikon i läppar? Ska man vara någon slags utställningsföremål? ”Titta på mej, vad jag ser sexig ut!”

Sen ska det vara silikon i tuttarna vilket innebär att kvinnor puttar in plast i sin kropp och dessutom opereras dom, vilket inte är helt ofarligt. Sen ska tuttarna masseras för att inte stelna.

Det ska vara långa naglar som gör att kvinnor inte kan röra på händerna normalt (”Joodå det kan vi!” kvittrar alla tjejer som har långa naglar). Nej, det kan ni inte! Punkt. Det är många saker ni inte kan göra med långa naglar.

Det ska vara högklackat så både fötterna blir ihopklämda och tjejen går omkring på tårna. Det gör att tjejerna inte kan springa fort, utan stolpar fram och får kramp i tårna, fötterna och vaderna. Men när dom vant sej kan dom ändå gå någorlunda normalt, men kom inte och säg att det är bra för fötter, ben eller rygg! Och kom inte och säg att det går att springa och röra sej normalt i dom!

Tripp tripp tripp.

Sen ska kvinnor också klämmas ihop i korta och snäva kjolar så att hon inte kan gå normalt, utan mer som om hon är kroniskt kissnödig, kan inte sitta normalt eller röra sej normalt.

Kläm ihop tuttarna också så att det hela tiden finns risk för att tuttarna trillar ut och då måste tjejen ha koll på det också.

Så tjejen som kommer där och har silikon-ihopklämda tuttar, lösögonfransar, påklistrade långa naglar, kort snäv kjol och liten blus med tuttarna uppe vid hakan, silikonläppar och smink i hela ansiktet samt högklackade skor kan knappt gå normalt, absolut inte springa, inte gå ut i regnet och inte slappna av för två sekunder.

”Tjohooo! Här ska festas!”

Sen kan man ju bli gaaalen på tjejer med alla dessa attribut, som plutar med munnen och besviket suckar: ”Varför vill killar bara ha sex med mej?” eller ”Varför ser han bara min utsida?”. Eeeeeh, va?!? Det är ju den du visar upp: ”Jag-är-en-Barbie-med-alla-sexattribut-du-kan-tänka-dej”.

Eller att putta upp tuttarna till hakan varav hälften hänger utanför kläderna och sen undra varför folk ”bara tittar på brösten?”. Eeeeh, va?!? Inte ens jag, som inte är speciellt intresserad av bröst, kan låta bli att titta när dom nästan trillar ut: ”Aaaakta! Dom faller ut!”.

Wohooo, vad vi är jämlika! Wohooo, vad vi är naturliga och avslappnade och är ”bara oss själva”!

NOT!! 70-talet kom tillbaka! DÅ kämpade vi för jämlikhet.

Fattar inte vad som hände….

För att inte tala om när en kille går hem med en tjej med lösögonfransar, löshår, silikontuttar, putande mun, långa naglar och höga klackar. Han har ju ingen aaaaning om hur hon ser ut EGENTLIGEN.

Tänk om killar hade lös-axlar (för att se bredaxlade ut), lös-kuk (för att det ska se ut som om dom har större än dom har), skor med inlägg fram (så att skorna är större än vad fötterna egentligen är) med extratjock sula i skorna så att han blir längre än han är, plus löshår. Eventuellt lite silikon i överarmarna också, så det ser ut som om han har muskler. Kanske en hård platta på magen så att man tror att han har magmuskler….

Allt detta åker av  när dom går i säng, och VOILA! Fram kommer Jöns-Petter:

Tunnhårig, smal, flaskhals-axlar, liten snopp och små fötter.

 Och du får inte säga något för då är du sexistisk.

Bit ihop, blunda, ha sex och fantisera om den där mannen du trodde han var.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: