RSS Flöde

Kära #Trademax /erviluca

Postat den

trademax-logo

När jag fyllde år fick jag pengar till att köpa trädgårdsmöbler. Jag kollade genom flera olika onlinesidor med trädgårdsmöbler och hittade det jag hade tänkt mej på en sida som heter #trademax.

solstolar trademax

Ett underligt namn kanske, som jag inte hade hört talas om förut, men….jag beställde trots det bord, stolar, två solstolar (”köp en – få två”), ett parasoll och en parasollfot. Sen gick det någon vecka eller två och så fick jag en anvisning på SMS att jag skulle välja VART mitt paket som var på väg skulle sändas. Jag valde hem till mej, eftersom jag tänkte att paketet var STORT.

Det var inte stort, ej heller tungt. Jag blev så förvånad! Paketet innehöll två små platta solstolar. Jag tänkte ”Erviluca….lär du dej aldrig? Billigt betyder skit….”.

parasollfot-rund-svart

Sen gick det någon vecka till och så kom det en ny avisering via SMS. ”Den här gången är det nog RESTEN”, tänkte jag.

Det var inte resten. Det var…..parasollfoten. Endast. Så gick det någon vecka igen och så kom en ny avisering via SMS och jag tänkte att ”NUUUU kommer bordet och stolarna! WOHOOO!”

parasoll

Nope. Det var parasollet. Bara.

Så gick det ytterligare någon vecka och så kom en ny avisering på ett paket som vägde 20 kg. Jag tänkte att bord och stolar kanske kunde väga 20 kg så jag bad att få hem hela fadderullan och så kom ett platt paket, som inte alls såg ut att innehålla både bord och fyra stolar….  😦

Så öppnade jag paketet……

……och det innehöll……

trumvirvel gif.gif

……… trrrrrrrrumvirrrrrrvel……trrrrrrrr……….

 

plockepinn.jpg

…..PLOCKEPINN!!

Typ.

Ursäkta språket, men FAN-i-HELVETES-JÄVLAR!! Jag orkar inte!!! Plockepinn med små påsar med skruvar till. Ingen bruksanvisning.

HUR TÄNKTE NI där, TRADEMAX??

bord.jpg

Jag är ingen finsnickare, ej heller speciellt händig. Jag klarar med nöd och näppe sätta ihop en enkel IKEA-möbel, men sist vi köpte en byrå fick Minsting (sonen) sätta ihop den. Jag fick kramp i fingrarna och ont knäna. MEN det fanns i alla fall en bruksanvisning! Det fanns det inte den här gången.

Jag beställde BORD och STOLAR.

plockepinn 2.jpg

Jag fick PLOCKEPINN!

Och det ser inte ut som om det finns ett enda bord att snickra ihop bland dessa pinnar och grejer!

Så: VAR ÄR BORDET?

Och VEM ska sätta ihop mina stolar?

Skickar ni nån från Trademax?

returntosender

Eller ska jag skicka tillbaka hela jävla pinnhögen???

Grrrrrrrr.

IRRITERANDE är bara förnamnet.

Aldrig mer Trademax.

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Men nej vad tråkigt 😫 skruva ihop allt. Själv är ju en vetenskap. Tack iallafall att du delade med dig så man vet.. Aldrig trademax alltså

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: