RSS Flöde

Tiptapp/erviluca

Postat den

A66EB806-E453-4E9C-B07B-48BA2997159E

 

Herreguuuu’, vilken bra App! Och Herreguuuu’ vilken bra ide’! Och Herreguuuu’, vad bra det funkar!

För en sån som jag (ensamstående mamma) är Tiptapp en Räddning, och jag skulle vilja bli 25 år igen, och börja om med allt som ensamstående mamma, men Tiptapps app som trygghet i bakgrunden.

52651A7C-7010-44CF-8812-47A1410AA7EC

Det har alltid varit ett bekymmer för mej när jag vill möblera om, kasta saker och fixa med olika grejer, eftersom jag för det mesta varit rätt singel, och när jag hade en man var han en ”Alfonstyp”: ”Sen. Senare. Jag-ska-bara….” eller ”det-går-inte”, och då gjorde jag SJÄLV. Direkt.

DESSUTOM HAR JAG SVÅRT ATT BE OM HJÄLP. Min eviga Livsläxa… 🤔

A66B4F4D-4658-4A2C-AC84-4C9D729830E3

Häromveckan köpte jag en fåtölj och en säng online på IKEA. För att få det hemkört. Jag har nämligen ingen bil. Så kom det då, och den gamla sängen flyttades ut (in i ett annat rum – skulle kastas: ”….men HUUUUR??”) och den gamla fåtöljen (ENORM! och smutsig och nedsutten) hamnade mitt i vardagsrummet (för att kastas: ”…..men HUUUUR??”).

DD950D6C-3983-4725-A42B-BA028229CFB6

Jag har också haft en golvdiskmaskin stående i hallen läääänge, som jag impulsköpte på blocket för ett tag sen (=lääänge sen), som jag trodde skulle bli ”skitenkel” att sätta in….😬

Ja, jag SKÄMS för impulsköpet (ca 1000 kr) och för min otroligt naiva tro att det skulle bli enkelt att sätta in diskmaskinen. Jag ÄR naiv. Ok!?!

Nåja.

F5DC9B0A-DF11-465C-A9A9-D6E76BFDF02D

Så stod jag i en rulltrappa häromdagen och tittade på reklamen på väggarna. ”Tiptapp” stod det och jag insåg att Tiptapp kan lösa mina problem!

Väl hemma laddade jag ner appen på iPaden och började försöka få till en annons. Det funkade inte. Jag försökte igen och igen. Nope! Då skrev jag ett mail till Tiptapp och frågade VARFÖR? Ca TVÅ MINUTER senare fick jag ett mycket trevlig svar från Robin på Tiptapp som förklarade att det kan vara iPaden som är problemet och så föreslog han att jag skulle ladda ner appen på mobilen istället.

12539103-9C7F-4403-A6F6-ADD055764E0B

Det gjorde jag och det funkade. Så la jag ut annonsen och TRE SEKUNDER (!!) senare hade jag en ”Hämtare” som idag hämtade allt med ett leende på läpparna GRATIS! Visserligen fick han en fungerande diskmaskin, som betalning, men ändå!

Nu ska jag ner i källaren och rensa och behöver inte bekymra mej om hur jag ska få bort allt som jag vill bli av med! Jag tror källaren är fullt av sånt, nämligen….Jag har inte vågat kolla….

A66EB806-E453-4E9C-B07B-48BA2997159E

DESSUTOM skrev jag och tackade Tiptapp för det snabba mailsvaret och att det funkat jättebra! Jag fick ett svar där dom skrev och tackade för mitt tack och att mitt mail ”gjort deras dag”, vilket gjorde MIN dag!

Så: Tiptapp äger!

Otroligt bra ide’, som hjälper alla inblandade. 👍🏻

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: