RSS Flöde

När jag lurade Äldste Sonen/erviluca

Postat den

D4B8DD09-3225-42F0-A5CA-5FED8C7E4BFD

Jag, och några av Äldste sonens kompisar, hade haft kontakt via Messenger och kommit överens om att jag skulle boka att äta middag med sonen ute, och då åka med honom till Odenplan och där skulle han överraskas av sina kompisar som var dom som EGENTLIGEN skulle fira honom på hans 35-årsdag.

D9BBEA1B-EC4B-4168-9411-E2C7C02119E5

Jag mötte Äldste Sonen utanför hans port i Gamla Stan och vi gick upp i hans lägenhet och jag gav honom presenter, bl a en flaska whisky som vi provsmakade lite på. Gott! Sen åkte vi till Odenplan och sonen undrade om vi skulle till ”XXX” (minns inte namnet på restaurangen) och jag bara skrattade och svarade inte…..

BEEFAB71-29B2-468B-B507-29ECAEF4C1BD

Så stod dom där: Sex av sonens bästa kompisar! Det var såååå kul att se hur ”mindfucked” sonen blev! Det var precis så han uttryckte sej: ”Jag känner mej alldeles mindfucked!”.

Han gick iväg med gänget och jag gick och mötte min date, som jag också bokat.

Mina kära date som jag träffat av och till nu i 2 år. Det har blivit mer till i sommar….och jag hoppas det blir ännu mer till framöver.

240BFD6C-9F88-429B-92AD-C3AE2B713850

Vi tog en öl, snackade (of course), gick vidare och åt middag ute. Sen tog jag mej hemåt med t-bana, tåg och buss och var hemma mitt i natten.

Trött fredag med försök till häng framför tv:n blandat med packning av Mellans grejer och försök att lösa ”internet-i-ny-lägenhet = #katastrofläge = #sonvillinteflyttaominteinternetfunkar = #försöklösainternet #kaninte osv #jättetrött.

Flyttlördag, som jag berättar om i nästa blogginlägg.

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

Ett svar »

  1. Spännande med en dejt 🙂

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: