RSS Flöde

Musik /erviluca

Postat den

noter 1.jpg

”Musik ska byggas utav glädje. Av glädje bygger man musik.”….

Viss musik får mej att nästan sprängas av känslor och….. allt! Den fyller ut varje cell, varje fiber, hela hjärtat och…..hela kroppen!

dansa med noter

Den får mej att vilja dansa, sjunga högt och hoppa från något tak….för att sedan spänna ut vingarna och  flyga ut över vidderna…till någonstans där Kärleken existerar som en enda stor kärleksboll. Som man kan krypa in i och bara VARA.

SÅ känns bra musik inuti mej.

gitarr med noter

Bra musik kan också få hela kroppen att vilja dansa och det blir omöjligt att sitta still. Det spritter och hoppar i varenda muskel. Fötterna vill hoppa och dansa, huvudet nickar och munnen ler, händerna vill klappa eller fingrarna knäppa. Jag vill sjunga, om jag kan melodin och texten, eller bara FÖRSÖKA sjunga med och dansa dansa dansa! Det är svårt att sitta still när man hör bra musik. Nästintill omöjligt. HUR kan människor ha bra musik rätt in i öronen och se ut som statyer? Obegripligt!

bastuba med noter

Bra musik kan också få mej att vilja gråta. Varje känsla jag känner och har känt kommer upp och vill uttryckas i ett hav av tårar. Sån musik kallar jag ”gråtmusik” och jag har en sån lista på Spotify, som jag kan sätta på och tömma ur gråten som fastnat ibland.

kör med noter

BRA musik kan förändra världen. Tror jag. Det går inte att känna HAT när man lyssnar på BRA och GOD musik.

Du undrar förstås vem som bestämmer vad som är BRA musik? Svar: Jag. Förstås. Dom som tycker annat än jag har fel. Punkt.

Men man kan nog känna hat när man lyssnar på ILSKEN och HÅRD musik, men sån musik gillar inte jag.

liten kör med noter

FRAM FÖR MER BRA MUSIK TILL FOLKET!

 

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

 1. Har du något bra tips på det spritter i kroppen låtar? Måste fylla på min spotify-lista

  Gilla

  Svara
  • Nä, men tonåringarna i tjejgruppen på mitt jobb har jättemycket cool och bra musik. Kanske jag ska skriva upp nåt bra och spela hemma också. Mina spotifylistor är bara musik från 80-talet. Jag tröttnar aldrig på låtar jag gillar!!!

   Gilla

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: