RSS Flöde

Var är pengarna? /erviluca

Postat den

 

Mitt förra blogginlägg försvann! Bara sådär.

Bubble With Expression Poof In Vintage Comics Style

Jag skulle redigera några stavfel, eller vad det var, och då bah: ”POFF!”. Eller nåt. Var är det?? In the air? Eller VAR? Kan någon ha snott det? Och var förvaras det då? Eller flyger alla orden omkring i luften huller-om-buller och skapar oreda i andra blogginlägg? Det kanske flyger in ett ”och” på fel ställe någonstans, eller kanske ett litet ”vad”….

 

ord hullerombuller

Mycket märkligt i vilket fall som helst, och jag orkar INTE göra ett nytt av samma sort. I alla fall inte nu. Kanske En Annan Dag. STRAFFET för att blogginlägget försvann är att det får vara försvunnet.

bankkonto

En till sak jag kom att tänka på är banköverföringar. Ja, visst tänker man på det i samband med försvunna blogginlägg!?

När jag för över siffror (….för det är ju inte riktiga pengar! Å andra sidan vad är Riktiga Pengar EGENTLIGEN?? För ofta är det ju bara siffror på ett papper…eller inte ens det ”nuförtiden”…Siffror i en dator, eller flera datorer…)….

tänka

Jag börjar om: När jag för över pengar från ett konto till ett annat hamnar det (pengarna/siffrorna) på det nya kontot DIREKT, om det är samma bank. Men OM jag ska föra över pengar till En Annan Bank, tar det ”3 bankdagar”, typ. Då till den Stora Frågan: ”VAR ÄR PENGARNA UNDER TIDEN??”.

överföra pengar

OM det skulle bli bank-katastrof, jordbävning eller liknande och alla datorer skulle paja, mitt i dom ”3 bankdagarna”, skulle pengarna vara försvunna då?? Och VAR skulle dom vara i så fall?? I Cyberspace?

flygande pengar

Är Cyberspace fyllt av pengar som förs över, eftersom det måste föras över hela tiden och dessa ”3 bankdagar” lever vi i hela tiden?

tjuv kvinnlig

OM man var tjuv, hur skulle man då kunna fånga in dessa flygande pengar? Med någon slags cyberspacehåv, eller?

 

Annons

Om erviluca

Positiv optimist som älskar att skriva! Mamma till fyra killar, matte till två hundar och två katter och familjebehandlare/familjeterapeut. Allt i en och samma kropp.

»

  1. Idag får man vara snabb med håven om man ska fånga de flygande pengarna, eftersom det går snabbare nu. Dock inte så snabbt som det borde.
    Tänk om de tjocka grå molnen jag just nu ser utanför fönstret, hade börjat släppa ifrån sig sedlar ikväll?! Jag ställer ut några hinkar. 🤑

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: